Szeretsz olykor paraszt lenni? Hol? Neten vagy élőben?
Mármint viselkedésre értem, nem vidéki életformára. Ha igen, miért esik jól?
Életkot és nemet is kérek, pls. Köszi.
Nem, nekem ez egyáltalán nem okozna örömet.
Életkot, nem
Én igen. Nem tagadom. Viszont nem idegenekkel. A közeli barátaimnak imádom szívni a vérét, de érzem a határokat akkor is.
22/N
Nem, igyekszem akkor is kulturált és nyugodt maradni, ha kihoznak a sodromból. Csak úgy parasztkodni nem szoktam, máshogy vezetem le a stresszt.
20L
ahogy én észrevettem ez bizonyos mértékig primitívség függő.
mert ha egy tiszteletlen primitív embernek elkezdenék kulturáltan logikusan érvelni,akkor azt gyengeségnek veszi és támadni fog verbálisan,vagy tettlegesen.
de ha alpári paraszt stílusban leüvöltöm a fejét,akkor egyértelműen venni fogja a lapot és megérti a mondadóm.
vagyis a paraszt stílus olyan mint egy idegen nyelv elsajátítása.
csak élőben és nyomós okkal.
egyszerű példa-
ülök az autóban várok valakire,rengeteg a parkolóhely körülöttem,de mellém parkol valaki olyan közel,hogy amikor kinyitja az ajtót akkor azzal rákoppint a kocsim ajtajára nyomot hagyva a fényezésen.
ha azt mondom neki,hogy-
-legyen szíves már figyelni,mert kárt tesz a kocsimban-erre 99%ban az lesz a válasz,hogy ne ugass már,fogd be a pofádat,vagyis semmit nem érek el vele,mert gyengének tart,akivel következmények megteheti ezt.
de ha azt mondom
-figyelj már te bu-zi!-kés kipattint-nem tudsz normálisan parkolni?ba-zd szájba azt a ge-ci ku-rva anyádat!Visszaszállsz és eltakarodsz innen mert beléd ba-szom.Ne nézzél majom,mozogjál!
Ez esetben meg engedelmeskednek,pedig ugyanazt mondtam csak más nyelven.
Néha szoktam, ha ideges vagyok.
Tudom, hogy nem szép dolog, de nehéz visszafognom magam- meg hát vannak olyan emberek, akik szerintem meg is érdemlik, hogy bunkók legyenek velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!