Te szorgalmas vagy? Szeretsz dolgozni, tanulni? Nappal is alszol?
nem vagyok szorgalmas, hihetetlenül lusta vagyok, és mindent az utolsó pillanatokra hagyok :D akkor mondjuk megcsinálok a lehető legjobban, de az egy jó idő.. nem szeretek tanulni, viszont boltban dolgozni szerettem :D és igen, ha van rá lehetőségem, alszok nappal
18/F
Nem vagyok szorgalmas, inkább hirtelen késztetésből teszek dolgokat, minthogy folyamatosan produktív legyek
Szeretek tanulni, de csak olyan dolgokat, amik érdekelnek, érdektelen/ nézeteimmel nem összeegyeztethető dolgokat utálok memorizálni
Dolgozni attól függ, hogy milyen munkáról, munkahelyről, kollégákról és egyéb emberekről van szó, akikkel érintkeznem kell. Alapvetően nem szeretek beleszakadni a dolgokba, pörögni folyton és szeretem, ha valami kiszámítható. De nem szeretek monoton, lassú, egyszerű és érzésre értelmetlen munkát végezni, olyat, ahol azt érzem, hogy bármikor helyettesíthető vagyok és nem fontos úgy egyáltalán.
Gyakran alszom nappal, alvásrendem, mint olyan, nem létezik. Mondjuk igyekszem éjjel aludni, de általában hajnalban sikerül, ezért vagy átalszom a délelőttöt vagy ébren maradok, míg muszáj, kevés alvással, aztán délután/ kora este ágynak esem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!