Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért szeretsz élni?

Miért szeretsz élni?

Figyelt kérdés
2017. jan. 24. 21:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mert boldog vagyok.
2017. jan. 24. 21:27
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert van a világon édes rozé és pisztácia. Komolyan csak ezekért.

18 L

2017. jan. 24. 21:34
 3/12 Psycho ***** válasza:
Mert nem élni sokkal rosszabb. Az esetben ugyanis rengeteg mindenről lemarad az ember, ami jó az életben. Család, barátok, szórakozás, együtt töltött idők olyanokkal akiket szeretünk, sikerek, célok elérése, új tapasztalatok, örömök, stb. Sok-sok olyan érték van, ami miatt szerethet az ember élni.
2017. jan. 24. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
Mert mindig van miért. Még akkor is, amikor aktuálisan minden rossznak tűnik, akkor is van valami szép, valami jó, ami miatt érdemes küzdeni és élni.
2017. jan. 24. 21:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert bízom a szebb jövőben. Nem, nem úgy, mint a Jobbik.
2017. jan. 24. 21:40
 6/12 anonim ***** válasza:
Én simán csak azért mert tudom hogy a jelenlegi helyzetem igaz nem a legjobb,de tudom hogy még előttem az élet, van még számomra jövő, tudom hogy sok jó fog még velem történni, és amiatt látom úgy hogy még van okom arra hogy éljek. Persze leginkább lélekben voltam már lenn azon a ponton amikor szívem szerint már öngyilkos lettem volna, de rájöttem hogy még úgy sincs okom a panaszra, mert van hol lakjak, van mit egyek, normális emberek közé járok akik közelében jól érzem magam.
2017. jan. 24. 21:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert van egy barátom. Ami nagy szó az én esetemben, akinek sosem volt.
2017. jan. 24. 22:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Kérdező, te miért szeretsz élni?
2017. jan. 24. 23:14
 9/12 anonim ***** válasza:

hát én igazából nem is szeretek.:S Csak szerettem.de akkor is legtöbbször csak félig-meddig.Akkor még sok remény volt bennem és a többi stb.A pisztáciát én is szeretem.<3

21/L

2017. jan. 25. 00:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi a frászért lettem lepontozva??? Szerintem nem írtam hülyeséget, de ti tudjátok... Már az is baj, hogy n vagyok totál pesszimista, vagy mi?
2017. jan. 25. 11:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!