Hogy a fenébe fogadjam el magam, ha csúnya vagyok?
Ahhoz, hogy boldog legyek el kellene fogadnom magam úgy ahogy vagyok, na mármost csúnya vagyok, nem csak saját szubjektív véleményem alapján, hanem szimplán csúnya. Jah és még az alkatom is szörnyű...ha elkezdek gondolkodni magamon mindig arra jutok, hogy én egy genetikai hulladéknak vagyok, akivel szépen kicseszett a sors, az élet, vagy nem tudom mi az atyaúristen ami létezik...
Egyszerűen nem tudom elfogadni, kész.
És emellett (vagy lehet inkább ebből kifolyólag) szocfób tendenciáim is vannak.
Most komolyan mi a kutyafszát kellene csinálnom??
Tudom a életben nem csak ez számít, de az az igazság, hogy alapvető jelentősége van annak, hogy szép vagy vagy sem...
leaglább olyans zemélyiségem lenne...d az sincs
ezt egy lélegzetvétellel sikerült kiírnom magamból
várom az őszinte válaszaitokat :)
Persze az erős egyetemen már csak a szépség számít, mert mindenki okos...:)
Ez most vicc, ugye?
Na mindegy.
Számomra egyértelmű, hogy csak az ész számít. Akinek a szépség elsődleges, az nem túl intelligens.
11: Nem.
Mi benne a szörnyű Neked?
És miből áll a csúnyaságod?
alkatodon változtathatsz, fogyni lehet, izmosodni lehet, hízni lehet..
fejeden nem tudsz változtatni, így el kell fogadni.
Szoc fóbiát meg kezeltetni tudod egy pszichológussal.
Elfogadáshoz:
Vegyél sok tükröt, tedd be mindenhova.. egy idő után mindenhol magadat fogod látni. Első időszak k**va sz@r lesz, de aztán megbékélsz magaddal!.. ehhez is kell pár hónap
Komolyan van olyan aki azt feltételezi hogy csúnyának lenni nem szopás? Mert az. Mondok is egy igaz történetet amit én éltem meg nem is olyan rég.
Elkezdtem megismerkedni itt egy csajjal, jól kijöttünk egymással sokat beszélgettünk mondta is hogy kedvel(ezt éreztette is) meg minden és megakarta tudni hogy hogy nézek ki. (Itt már éreztem hogy baj lesz) El linkeltem neki a facebook profilomat. Ott azonnal megszakadt vele a kapcsolat. Mikor megkérdeztem hogy miért némult el nem válaszolt semmit és mikor megkérdeztem hogy esetleg a külsőm miatt van e ez még lecseszett hogy miért hiszem azt hogy felszínes. majd utána többet nem írt és megszakadt vele a kapcsolat. Szóval senki ne merje nekem azt állítani hogy csúnyának lenni nem rossz, mert az. Mikor látod hogy mindenki körülötted boldog kapcsolatban van meg nyalják falják egymást te meg bárkihez mész oda esélyed sincs. pedig nem vagyok dagadt a fejemmel van a probléma leginkább. Mondjuk én elfogadtam és másban találtam meg az örömöt. Mostanra csak a pénznek meg a hobbijaimnak élek. Javaslom kérdező hogy tégy te is így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!