Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen típusú bolti...

Nektek milyen típusú bolti eladókkal vannak problémátok?

Figyelt kérdés

Vagyis nem szerint, életkor, stb..?

Ma nekem hárommal is sikerült összezördülnöm, elsőnél egy gyógynövényboltban kérdezte a nő, mint akarok, az nekem nem jó, honnan vettem én azt, az hülyeség, neki ebből diplomája van, meg az állatoknak való. (kb 10900 találat van rá a gugli szerint, egyértelmű mire használják)

Másodiknak apróval akartam kifizetni 500Ft-ot, gondoltam örül neki, mindenütt örülnek neki, erre majdnem elküldött a fenébe.

Harmadik egymás tetejére dobálta a cuccokat a pénztárnál, mert nem tudtam elég gyorsan elvenni a holmikat.

Komolyan nem értem.

És mindezt úgy, hogy próbálok mindenkihez kedves lenni, előzékeny, segítőkész.

Mindhárom kb ilyen 50-60 év körüli nő volt, jó mogorva, morcos mindegyik.

28/f

2017. ápr. 12. 17:17
1 2
 11/15 Fritzkó Mákiel ***** válasza:

A türelmetlent nem szeretem, aki szerint övé a pénztár és mindenki hálával tartozik, aki ő ki méltóztatik szolgálni. Ha 5 másodperccel tovább ott állok mert pakolok, úgy néz rám mint a véres késre, pedig csak neki spórolok időt, ettől neki nem kell se tovább maradni, se nem vonják le a bérét..

Az a gyanúm ezt még akkor tanulták mikor rájuk volt bízva a nagy pártfeladat, hogy kinek kell sutyorogni, ha van hús a pult alatt. Nem viccelek, papám párttag volt mamámra egyszer rá akarták sózni a pult alól, ő meg direkt hangosan kiosztotta hogy ha másnak nincs így neki se kell.

2017. ápr. 13. 03:13
 12/15 anonim ***** válasza:
Engem az egyik boltban zavar az egyik eladónő mikor nézelődök és mindig megkérdezi segithet-e valamiben és már többször is mondtam neki nem köszönöm minden megvan.Nem értem miért gond ha nézelődök,átgondolom mit szeretnék meg ha tudom is mit akarok egyszerüen szeretk más termékek között is nézelődni.
2017. ápr. 13. 22:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Egyetlen típustól mászok a falra. Amelyik nem viszonozza a köszönést.
2017. ápr. 14. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
78%

a követésről és a gyakori segíthetekről eszembe jutott egy vásárlótípus,csak lehetséges okként erre a jelenségre.

pl olyan az árukészlet,hogy nem igazán tesz neki jót,ha egymáshoz ütődik,vagy ha leverik a földre,vagy ha ráncigálják.

manapság meg a nők ezt a hatalmas 2 füles táskát hordják ami mindennek nekiütődik,a másik kezükben a megrakott szatyor,esetleg egy hátizsák,mini vagy nagy a hátukon és észre sem veszik,hogy ezekkel széttúrják,egymáshoz lökik,leverik,átrendezik a boltot.

az a típus neve-a vaddisznó.

sok esetben ezért van a se-ggében az eladó,hogy mentse a menthetőt ha valami zuhan és közben uralkodik magán,hogy ne utasítsa helyre és zavarja ki a boltból a vevőt amiért nincsen tekintettel más értékére túrás közben.

2017. máj. 26. 00:37
 15/15 anonim ***** válasza:

A 14-es jól látja a helyzetet... azért őrület, hogy egyes egyének, ha nem figyelnek rájuk képesek az ég adta világon MINDENT tönkre tenni. Feltépik a csomagolást, mintha valami értéktelen dolog lenne. Nincsenek tekintettel arra, hogy így nagyon nyilván más se fogja azt megvenni, mert tönkre vágták... az ilyeneket csak úgy lehet megállítani, ha folyamatosan bámulja őket az ember. Néha még akkor is képesek megcsinálni, aztán ha szóvá lesz téve, hogy esetleg meg kéne venni még nekik áll feljebb...

Egyébként, én is a túl rámenős eladókat nem szeretem. Ha felajánlja a segítséget én kedvesem megköszönöm ő pedig menjen szépen a dolgára. Ne akarjon rám beszélni, egy cipőt amire pont nincs szükségem...

2017. jún. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!