Veletek is élő szokott fordulni, hogy nagyon bunkón válaszoltok itt valakinek, aztán megbánjátok?
Velem már többször is előfordult, hogy nagyon dühös lettem a kérdezőre - jellemző rám, hogy általános kijelentéseket is személyes sértésnek veszek -, és ilyen hangnemben is válaszoltam neki, és végül is (részben) igazam volt, de olyan brutálisan sértően fogalmaztam, hogy nem csoda, ha megsértődik a kérdező.
Aztán észbekapok,hogy "te jó ég, ez tényleg én voltam?! Hogy lehetek ilyen rosszindulatú és szemét?" És az már csak hab a tortán, amikor a kérdező a minősíthetetlen stílusomra is normálisan, kedvesen reagál...na olyankor érzem magam a világ legrosszabb emberének, mert én itt bunkózok meg személyeskedek, más meg a sértegetés ellenére is kedves marad velem.
De utólag persze nem lehet semmit se tenni, hisz ott az elküldött válaszom. Veletek is élő szokott ez fordulni?
Ok nélkül sosem.
Csak egy kérdésre sosem válaszoltam még bunkó módon, ellenben válaszolóknak, főleg a saját kérdésemre, igen.
Rendkívül sok aljas, bunkó, sunyi ember van itt a névtelenségbe burkolózva.
Érdekes az egészben, hogy még a melóhelyemen se nagyon mernek szemétkedni velem, pedig ott is rém egyszerű emberek vannak, még szép nagydarabok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!