Akkor nagyon rossz ember vagyok, ha erénynek tartom a mai világban, hogy valaki nem iszik?
És mi lenne az az elv??
És attól, hogy te nem bírod az ízét, miért kell a másikat lenézni, rosszindulatúan megbélyegezni csak azért, mert ő szereti?
Azt hiszed, bárki is le fog szokni majd róla, csak azért mert TE nem szereted?? Szerintem jobb lesz, ha ebben nem nagyon reménykedsz.
Nem iszok, de nem tartom erénynek, mert nem állok ellen neki. Egy alkoholistát, aki nem iszik, nagyobb számnak tartok, mert neki munka az, hogy ne igyon.
Az nem tetszik, amikor a pia orvosságként van feltüntetve. És mikor nyáron jólesik, jólesik, juj de jólesik a söröcske. Ami amúgy vízhajtó, pont nem kéne inni, mert kiszárít nyáron, de jólesik, tele lesz ez, utaljatok nekem annyiszor 100 forintot, ahányszor le lesz írva itt nyáron, hogy jólesik a hideg citromos söröcske.
Nem zavar, ha mások isznak. Mármint most valahol vannak emberek, akik be vannak csiccsentve. Ez oké. Csak nem szeretek velük egy helyen lenni.
"Meg kéne érteni, hogy valaki elvből nem iszik. Valamint meg kéne azt is érteni, hogy egyszerűen utálja a másik az ízét. Ez annyira felfoghatatlan? Valaki nem kívánja és kész."
Az ellenkezőjét meg, akinek nincs ilyen elve, neked kellene megérteni. Ja, hogy te lenézed őket, de fordítva meg elvárod a tiszteletet?
"Nem nézem le és nem bélyegzem meg. Ha szereti, tegye."
Ez ellentmond a kérdésednek. Ha szerinted erény antialkoholistának lenni, azzal lenézed azokat, akik fogyasztanak alkoholt.
Te pontosan azt az állaspontod képviseled, mint akik rád akarják tukmálni a szeszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!