Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akkor nagyon rossz ember...

Akkor nagyon rossz ember vagyok, ha erénynek tartom a mai világban, hogy valaki nem iszik?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 8. 19:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Meg kéne érteni, hogy valaki elvből nem iszik. Valamint meg kéne azt is érteni, hogy egyszerűen utálja a másik az ízét. Ez annyira felfoghatatlan? Valaki nem kívánja és kész.
2017. ápr. 8. 21:20
 12/22 anonim ***** válasza:

És mi lenne az az elv??

És attól, hogy te nem bírod az ízét, miért kell a másikat lenézni, rosszindulatúan megbélyegezni csak azért, mert ő szereti?

Azt hiszed, bárki is le fog szokni majd róla, csak azért mert TE nem szereted?? Szerintem jobb lesz, ha ebben nem nagyon reménykedsz.

2017. ápr. 8. 21:26
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem iszok, de nem tartom erénynek, mert nem állok ellen neki. Egy alkoholistát, aki nem iszik, nagyobb számnak tartok, mert neki munka az, hogy ne igyon.

Az nem tetszik, amikor a pia orvosságként van feltüntetve. És mikor nyáron jólesik, jólesik, juj de jólesik a söröcske. Ami amúgy vízhajtó, pont nem kéne inni, mert kiszárít nyáron, de jólesik, tele lesz ez, utaljatok nekem annyiszor 100 forintot, ahányszor le lesz írva itt nyáron, hogy jólesik a hideg citromos söröcske.

Nem zavar, ha mások isznak. Mármint most valahol vannak emberek, akik be vannak csiccsentve. Ez oké. Csak nem szeretek velük egy helyen lenni.

2017. ápr. 8. 21:58
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem nézem le és nem bélyegzem meg. Ha szereti, tegye. Arra viszont kiakadok, amikor erőszakkal kényszerítik a másikat.
2017. ápr. 8. 22:07
 15/22 anonim ***** válasza:

"Meg kéne érteni, hogy valaki elvből nem iszik. Valamint meg kéne azt is érteni, hogy egyszerűen utálja a másik az ízét. Ez annyira felfoghatatlan? Valaki nem kívánja és kész."

Az ellenkezőjét meg, akinek nincs ilyen elve, neked kellene megérteni. Ja, hogy te lenézed őket, de fordítva meg elvárod a tiszteletet?

2017. ápr. 9. 08:48
 16/22 anonim ***** válasza:

"Nem nézem le és nem bélyegzem meg. Ha szereti, tegye."

Ez ellentmond a kérdésednek. Ha szerinted erény antialkoholistának lenni, azzal lenézed azokat, akik fogyasztanak alkoholt.

Te pontosan azt az állaspontod képviseled, mint akik rád akarják tukmálni a szeszt.

2017. ápr. 9. 08:50
 17/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Szerintem inkább arrogáns, képmutató (meg rohadtul idegesítő) viselkedés, semmi baj nincs azzal, ha az ember hetente megiszik ezt-azt.
2017. ápr. 9. 18:43
 18/22 Sunshinedoll ***** válasza:
Jó, hát én meg hányingert kapok a tofutól, mégsem vergődök itt, hogy én jobb vagyok, mint a vegánok, mert nem eszek tofut :D
2017. ápr. 9. 18:44
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem képviselem azt az álláspontot. Azt gondolom, mindenki döntsön maga. Viszont határozottan elutasítom a kínálgatást. Csupán ennyi. Nem hiszem, hogy valaki meg kellene győzni erről. Egyszerűen utálom minden fajtáját és kész. Ezt úgy mondom, hogy már próbáltam egy-két dolgot, de nem jött be. Másrészt még a szagától is menekülök. Ha ez valakinek baj, azzal nehezen tudok mit kezdeni.
2017. ápr. 13. 11:59
 20/22 A kérdező kommentje:
A tízes válaszolónak írnám, hogy attól, hogy ő kívánja az alkoholt, más nem biztos. Ezt is meg kellene érteni szerintem és tiszteletben tartani.
2017. ápr. 13. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!