Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek is szánalmas...

Szerintetek is szánalmas amikor lecserélik a milliomosfeleséget, semmi nélkül panelbe kerül, majd ott ugyanúgy játsza a nagyasszonyt?

Figyelt kérdés

Szomszédba költözött egy 45 körüli nő a fiával. A ruháikból, viselkedésükből, mobilokból, valamint abból hogy a volt férj egy legújabb Mercedes suvval és a 20 éves plázacica új barátnővel szokott a gyerekért jönni tudjuk hogy gazdag nő volt, majd a férje kitette egy panelba miután lecserélte egy fiatalabbra. Elég buta nő (még a férje vagyonának felét se sikerült megszerezni) egyszerű, látszik hogy régen bombanő lehetett csak csúnyán elhízott.

Semmi gond nem is lenne ezzel, de játsza itt nekünk a nagyasszonyt. Lenéz minket, nem köszön vissza, kinevet minket nyíltan. Nincs tisztában vele hova került, ő se különb mint bárki. Úgy viselkedik mintha átmeneti állapot lenne és nemsokára újra a cabrio luxuskocsival nevetné ki az átlagembereket. Vonul itt a folyosón, barátnőmmel derogál neki beszállni a liftbe, amit nyíltan meg is mond. Először amikor megjelent sajnáltam, de már csak röhögök rajta, szánalmasnak tartom.

2017. ápr. 8. 15:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
59%

Én csak azt nem értem, hogy honnan a fenéből tudtok róla ennyi mindent?

2 éve lakom ugyanazzal a lakóközösséggel és van olyan lakás a 15-ből, akihez a mai napig nem tudok arcot párosítani, mert még sosem láttam, hogy kijött volna onnan valaki, vagy éppen hazaért volna. Jön-megy, jóreggelt, jóestét, köszönöm (hogy megfogta az ajtót) és ennyi az össz kommunikáció. Fogalmam sincs, hogy apuka kivel és milyen autóval jön a gyerekért, honnan jött, milyen élete volt előtte, kit csalt meg, stb. Olyan mesét kerítetek köré, aminek lehet a fele sem igaz és egyébként sincs hozzá semmi közötök.

És ha nem száll be a liftbe veletek? Kit érdekel, várjon csak. És ha nem köszön? Kit érdekel? Ti köszöntetek, ennyi...

/Mellesleg megjegyzem ezek a nők előbb-utóbb így vagy úgy, de visszateszik a tutiba a hátsójukat./

2017. ápr. 8. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!