Szerintetek is szánalmas amikor lecserélik a milliomosfeleséget, semmi nélkül panelbe kerül, majd ott ugyanúgy játsza a nagyasszonyt?
Szomszédba költözött egy 45 körüli nő a fiával. A ruháikból, viselkedésükből, mobilokból, valamint abból hogy a volt férj egy legújabb Mercedes suvval és a 20 éves plázacica új barátnővel szokott a gyerekért jönni tudjuk hogy gazdag nő volt, majd a férje kitette egy panelba miután lecserélte egy fiatalabbra. Elég buta nő (még a férje vagyonának felét se sikerült megszerezni) egyszerű, látszik hogy régen bombanő lehetett csak csúnyán elhízott.
Semmi gond nem is lenne ezzel, de játsza itt nekünk a nagyasszonyt. Lenéz minket, nem köszön vissza, kinevet minket nyíltan. Nincs tisztában vele hova került, ő se különb mint bárki. Úgy viselkedik mintha átmeneti állapot lenne és nemsokára újra a cabrio luxuskocsival nevetné ki az átlagembereket. Vonul itt a folyosón, barátnőmmel derogál neki beszállni a liftbe, amit nyíltan meg is mond. Először amikor megjelent sajnáltam, de már csak röhögök rajta, szánalmasnak tartom.
Nem vagyok proli, diplomás vagyok, jó állásom van. Csak mivel nincs családi hátterem és a páromnak se, egyelőre 27 évesen ennyit sikerült elérni. De lesz majd jobb is sok munkával.
Mi udvariasak voltunk vele, rendszeresen köszöntem neki "jó napot kívánok!" de a válasz egy felsőbbrendű orrfelhúzás és pofavágás volt. Ha a barátnőm odamegy a lifthez ha ő is ott vár hangosan beszól "hát én inkább megyek később" és úgy csinál mint aki nem száll be olyan mellé aki nem gucci táskával jár.
Hát jól elbánt vele a férje anyagilag, bár ahogy hallottuk soha (!) nem dolgozott, középiskola után 1-2 évvel rögtön otthonülő feleség lett. Így megértem a férjét hogy nem adta neki a vagyona felét (ja és a nő csalta meg)
Valodi intelligens, felnott ember nem ir ki ilyen kerdest, mert
a., nem vajkal mas eleteben
b., ha furcsall valamit, a baratokkal vitatja meg, nem vadidegenekkel mint egy pletykas tinike
Ahhoz képest, hogy nem áll oda trécselni, pletykálkodni veletek, azért rengeteg mindent tudni VÉLTEK róla.
Gondolom a gyertyát is valamelyikőtök tartotta neki, miközben csalta a férjét.
Ehhez képest ő él egyedül a gyerekével és a pasinak van cicababája.
Nem, nekem az a szánalmas, amikor az unatkozó panelproli albérlő, a hasonszőrűekkel még az élőfáról is leszedi a keresztvizet, miközben leviszi a szemetet, vagy beülnek egymáshoz egy fele+sör kombóra, a kelkáposztaszagú konyhába.
Isten mentsen a nyelvüktől és a fantáziájuktól minden jobb érzésű embert!
Valóban az egyetlen védekezés ellenük, ha keresztülnéz rajtuk az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!