Miért nem tudok mindig ugyanúgy írni?
Van hogy jobbra dölt elnyújtott nagy betükkel írok, van mikor álló kis betükkel írok
, van hogy nem lehet kiolvasni és a két vonal között írok úgy hogy nem érnek hozzá a betűk a vonalakhoz. Miért van ez? Eléggé zavar
Nekem ugyan ez a problémám nézegettem az előző évi dokumentumokat amiket találtam és teljesen máshogy írok most. Sőt nekem az aláírással is vannak problémáim mert soha sem egyforma. Ez pl bankba elég gáz
Bár én inkább csak nevetek rajta
Befojásolhatják az éppeni érzelmeid pl ha mérges/ szomorú/ feldultabb vagy akkor csúnyábban ha jó kedved van szebben írsz
Én észrevettem magamon azt is hogy attól függ mennyire szeretem az adott tanárt/ tanórát vagy attol hogy az az óra amin ülök mennyire köt éppen le, mennyire élvezem.
Gyakran ha nagyon unalmas az óra rettentő csúnyán, össze vissza írok úgy hogy én sem tudom később elolvasni
Velem is ez van. Legzavaróbb, hogy az aláírásom is változó, volt már olyan, hogy a bankban ismételni kellett az aláírásomat, mert még csak nem is hasonlított az eredetihez.
Valószínű, hogy un.formai diszgráfia van a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!