Ugyanugy netfüggésnek tartod azt is, ha valaki az érdeklődési körének megfelelően művelődik a neten és azt is, amikor csak elüti az időt értelmetlen oldalakon?
Nem mindent tartok netfüggőségnek. Például én az internetnek köszönhettem számos gyógyulásom. Meg további rengeteg értékes információhoz jutottam más téren is ami fontos az életben. Ha nem létezne internet akkor ugyanezeket az infókat más forrásokból szereztem volna meg, természetesen nem ilyen könnyen, hisz akár ezer kilométereket is utazhattam volna az információkért. Mert nem biztos hogy hazai könyvtárakban fellelhetőek. Arról nem is beszélve hogy internet és online fordítógép híján hogy boldogultam volna ismeretlen országokban való infó vadászat közben? Megmondom: Internet nélkül nem gyógyítottam volna meg a basalioma (egy bőrrák típus) visszamaradt hegesedését. Ahogy a lábam idegsérülését sem és bicegve koslathattam volna a világban gyógymódok után. Így meg a meleg szobában néhány percembe került és teljes volt a siker és minimum 20 évvel érzem fiatalabbnak magam.
ÉLJEN AZ INTERNET!!!!!!!!!!!!
Az internet számomra maga az ÉLET.
Függés akkor, ha hiányában elvonási tüneteid vannak, depresszió jelentkezik rajtad, vagy nem tudsz magaddal mit kezdeni.
Ennek fényében személyre szabottan eldönthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!