Fiúk! Milyen lány a tökéletes?
Aki úgy felel meg nekem, hogy önmagát adja.
Legyen humoros, de az a humor intellektuális és ne proli legyen.
Az átlagos test számomra elég.
Kedves drága kérdező, tökéletes lány nem létezik. ahogyan tökéletes férfi sem! :) Mindenkinek megvannak a maga előnyei, és hátrányai. Nálam én szemszögemből nézve az a jó, ha önmagát adja, mert így megtudom ismerni mik a szokásai, miket szeret, megoszthatom vele a gondolataimat, érzéseimet stb. Ha humoros az jó, mert akkor mindig tudunk viccelődni, hülyülni, nem unatkozunk. Nagy mell, meg nagy fenék az butaság, bár tény sok srácnál ez a lány fogalma, de szerintem ez hülyeség. Nekem oly mindegy milyen egy lány feneke, vagy melle, lehet kicsi, lehet nagy mindkettő, oly mindegy. Csak a külseje legyen ápolt, és figyeljen oda magára, ennyi az egész, értem ezalatt hogy tisztálkodjon, fogat mosson, illatos legyen, rendes ruhákba járjon, ilyen apróságok.
25/F
aki számomra tökéletes lenne az a lány nem létezik :)
mert nekem szinte irreális elvárásom van...
nekem a nagyon kedves belső tetszik, az a tényleg odaadó, figyelmes, önzetlen...
ami tényleg csak a mesében van :D
ja és alap, hogy önmaga legyen :)
legyen humora
fenék párti vagyok, izgat a nagyobb popsi, de nem feltétel :)
valamelyik nap gondolkodtam, kb olyasmi kedves lányra vágyom, mint Narutoból Hinata :D
de ugye ő egy anime szereplője :) sajnos a valóságban a nagyon kedves emberek a csalódásoktól, a kihasználástól gyorsan megváltoznak és nem maradnak ilyenek :)
vagy ha mégis, akkor kevés ember irányába, na egy ilyet akarok kifogni :)
24F
Egy régebbi kérdésnél már leírtam a tökéletes lányt. Azóta sem találom. :)
- ne állandóan a ruhák/táskák/cipők/körmök/kiegészítők körül forgatná a kis világát
- az elkövetkező 4-8 évben gyereket szeretne
- türelmes, kedves, nem flegma
- nem küzd kommunikációs problémákkal, előrébb helyezi a megoldást, ami előrevihetné a kapcsolatunkat a saját sértettségénél vita közben; kompromisszumképes
- nem játszmázik össze-vissza, ő is rámír ha hiányol, nem várat napokig Messengeren, hogy mikor írok már neki
- őszinte, kínos helyzetben is ki tudja fejezni magát, ugyanúgy gondolkodik rólam a szemembe nézve, mint a barátnőjével a Costa Caféban péntek délután
- fontosabbnak tartja az embereket, mint egy kis yorkit/csivavát
- akinek vannak önálló gondolatai, amik függetlenek az anyjáétól, vagy a barátnőjétől
- akivel nem állandóan a barinő-kiskutya-anyuci-glamúrnapok körül forog a beszélgetés, főleg nem első találkozáskor
- odaadó, fontosnak tartja a testi érintkezést a szexen kívül is
- felfogja, hogy kívánatosnak tartom a testét, nem szégyellősködik, ezzel élvezetesebbé téve mindkettőnknek a szexet
- tisztelettudó, udvarias, nem keresi a balhét, nem kötekszik másokkal
- empatikus, képes mélyen átérezni más ember problémáit
- akinek 360.000 forint nem egy telefon árát jelenti, hanem kéthavi fizetést
- ha kell, képes két lábbal a földön járva, reálisan gondolkodni, de hisz a közös álmaikban
- akivel lehet közösen főzöcskézni, takarítani, és nem az RTL Klub előtt várja az ebédet miközben a Cosmopolitant olvassa
- akinek nincs drogos társasága, és nem is érdekli ez az egész
- kiszámítható, megbízható, ha hajnali 4-kor keltem fel, hogy rosszat álmodtam, felkel és beszélget velem
- érzelmileg biztonságot nyújt és bármikor, ha úgy érzem elbőghetem magam mellette anélkül, hogy azon gondolkodnék mi lesz így (évi néhány alkalomra kell gondolni)
- akinek van értékrendje ami túlmutat az éjjel-nappal Budapesten, elvei amiket nem ad fel, de nem feminista
- hűséges
- nem egy megfejthetetlen művészlélek akit nem értett meg a világ és majd én biztos meg fogom, vagy nem...
- nem büntet olyan dolgokért, amiknek a volt barátja által volt kitéve, és semmi közöm hozzá
- nem erőszakos
A kérdés nem teljesen jó, mert nincsen tökéletes lány. Mindenkinek mások az igényei. Akkor jársz a legjobban, ha magadat adod, mert legalább nem épül hazugságra egy kapcsolat. Akinek megfelelsz, azzal sikerülhet komoly kapcsolat is, akinek meg nem, azzal csak pocsékolod az idődet.
Egyébként az sosem baj, ha egy lány humoros, illetve érti a humort. Persze ez is egyénfüggő, mert sokféle humor létezik. Azzal nem sokra mész, ha a másik embernek pont nem olyan a humora, mint neked.
A nagy mell, nagy fenék szintén egyénfüggő, ismerek olyat, aki a kicsit szereti mindenből, más meg a nagyot, sokan a közepeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!