Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha így felállítanak a buszon...

Ha így felállítanak a buszon arra mit lehet reagálni? Mert én teljesen lefagytam.

Figyelt kérdés

Ma jöttem haza busszal délután. Nyelvvizsgáztam, szóval volt elég cuccom a sok szótár miatt. Leültem a legelső ajtóhoz közvetlenül. Majd néhány megálló múlva egy roma származású fiatalabb fiú aki a középső ajtónál állt, elkezdett kiabálni egy középkorú nőnek hogy "nem tetszik leülni?tessék leülni" mondta a hölgy hogy nem. Erre én hátranéztem majd ez a fiú engem kiszúrt és elkezdett engem szidni hogy miért nem vagyok képes felállni, álljak csak fel, és kérdezte hogy mi van nem tanultam illemet?

Ők a busz közepében voltak, én elől, mindenki engem nézett. Én úgy lefagytam, mert ledöbbentem, konkrétan a sírás jött rám, hogy a semmiért így leszidott. Felálltam,mondtam a hölgynek hogy üljön le. Ő bár nem akart, de én is megijedtem ettől a fiútől, hogy esetleg tovább szid ha nem teszem azt amit mond. Végül inkább leült a hölgy.

De olyan megalázó volt az egész hogy sírni tudtam volna.

Ti jártatok már hasonlóan? Hogy reagáltatok?

N

2017. ápr. 6. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A fiú nagyon bunkó volt. Nem kívánom, hogy ismét ilyen helyzetbe kerülj a jövőben, de ha ez megtörténne, akkor játszd a süketet.
2017. ápr. 6. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Muszáj volt kiemelni, hogy cigány, csak hogy lehessen egy jót cigányozni...velem ma egyáltalán nem cigány származású fiatalok voltak bunkók a buszon. Nem védeni akarom a cigányokat ( miskolci vagyok szóval tudom mi a helyzet), csak ebben a történetben pont nem számít, ilyet magyarok is csinálnak, én egyszerűen azt tapasztalatom, hogy a magyarok is csorda módjára viselkednek a tömegközelkedésen.

Ja hét elején meg egy magyar babakocsis anyuka oktatott ki engem a buszon, teljesen feleslegesen, hogy hagyjam leszállni a másik babakocsis nőt. Azért volt teljesen felesleges, mert másfél méterre voltam az ajtótól, csak előrébb akartam menni a csomagjaimmal, és hátulról is toltak. De a hölgynek mindenképpen kioktatópercet kellett adnia.

Szóval sajnos Kérdező, a tömegközlekedésen szinte mindenkitől lehet tartani.

2017. ápr. 6. 20:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyébként vannak ilyen kettyósok, pont engem szúrnak ki satöbbi.

Mondjuk ez valahol vicces de leginkább sírnék az ilyenen.

Valami lökedék idióta pont téged szúrt ki, ezek ilyenek egyébként, de fogalma sincs az embernek hogy miért pont téged talált meg, ez valami kegyetlen idióta egy ember.

Ilyenkor átadnám a helyem, vagy lehet le is szállnék azt mennék másik busszal, az ilyen idióra lökedékektől bármi kitelik, még rád száll, legjobb ezeket a sérülteket elkerülni.

2017. ápr. 6. 20:37
 14/15 A kérdező kommentje:

#12: Én egészen általános iskolás korom óta buszozok egyedül, most vagyok egyetemista. Nálunk nem jellemző az ilyen viselkedés.

De van igazság a véleményedben!

#13: Igen én is így voltam vele, hogy bármi kitelhet tőle. Ráadásul más se mert odanézni mikor ezeket magyarázta nekem.. Félek, nehogy megint lássam majd őt.

Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 6. 21:09
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A cigányság menthetetlen egy állatfaj. Ezeknek ez a vérükben van. A hangoskodás, a balhézás, az ordibálás, a primitív megnyilvánulások. Az egyetlen "probléma" ebben a történetben, hogy te jól nevelt vagy, és azért fagytál le, mert számodra az ilyen jellegű események teljesen távol állnak.

Ilyenkor igazából nincs jó megoldás. Vagy nem reagálsz rá semmit, vagy keményen kiállsz magadért. Észérvekkel és kulturált visszaszólással reagálni teljesen fölösleges, ezek a paraziták úgysem értenek belőle.

2017. ápr. 7. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!