Ha így felállítanak a buszon arra mit lehet reagálni? Mert én teljesen lefagytam.
Ma jöttem haza busszal délután. Nyelvvizsgáztam, szóval volt elég cuccom a sok szótár miatt. Leültem a legelső ajtóhoz közvetlenül. Majd néhány megálló múlva egy roma származású fiatalabb fiú aki a középső ajtónál állt, elkezdett kiabálni egy középkorú nőnek hogy "nem tetszik leülni?tessék leülni" mondta a hölgy hogy nem. Erre én hátranéztem majd ez a fiú engem kiszúrt és elkezdett engem szidni hogy miért nem vagyok képes felállni, álljak csak fel, és kérdezte hogy mi van nem tanultam illemet?
Ők a busz közepében voltak, én elől, mindenki engem nézett. Én úgy lefagytam, mert ledöbbentem, konkrétan a sírás jött rám, hogy a semmiért így leszidott. Felálltam,mondtam a hölgynek hogy üljön le. Ő bár nem akart, de én is megijedtem ettől a fiútől, hogy esetleg tovább szid ha nem teszem azt amit mond. Végül inkább leült a hölgy.
De olyan megalázó volt az egész hogy sírni tudtam volna.
Ti jártatok már hasonlóan? Hogy reagáltatok?
N
* fiútól
Bocsánat az elírásért.
Hülye cigány, már bocsánat.
Ha a nő nem akart leülni, akkor nem kellett volna erőltetni.
A helyedben ülve maradtam volna, hiszen a nő nem szándékozott leülni, neked pedig sok holmid volt.
Nem is értem, a sofőr miért nem szólt valamit.
#2: Nem mertem ülve maradni, ahogy nézett rám, meg amilyen hangnemben beszélt, megijedtem tőle.
Egyébként át szoktam adni a helyem, főleg a néniknek. De ahol ez a fiú meg a hölgy álltak, egy fél busszal messzebb voltak mint én. Nem is láttam mi történik.
Teljesen elvette a kedvem :/
58%-os nem tudom ezen mi olyan vicces. Ez a baj hogy a cigányok mindig vergődnek hogy ők rendesen viselkednek stb. Aztán tessék, teljesen mindennapos náluk ez a viselkedés, és inkább senki nem mer visszaszólni nekik, mert azt még meg is verik.
Na itt a baj ...
Ha te ezen nevetni tudsz, sajnálni tudlak.
Nyilván poénos valakit kifogni a buszon, majd megalázni ... :)
Hihetetlen milyen emberek vannak itt is.
Nem azt mondom hogy sírni kell ezen...
Istenem, és még az ilyenek hivják a magyarokat rasszistáknak, amiért utáljuk őket...
Amúgy amerra én lakok, szerencsére nincs túl sok belőlük, szóval még nem kerültem ilyen gáz helyzetbe, de szerintem néztem volna egyet, hogy okééé...,aztán ülve maradtam volna és hagyom a francba. Vagy a másik eshetőség, hogy felidegesitem magam rajta és visszaszólok neki, hogy álljon fel a jó édes anyja, nem látja, mennyi cucc van nálam? Amúgy is, a nő mondta, hogy nem akar leülni, akkor mi a f...t ugat itt nekem, hogy adjam át a helyem? Mellesleg elvileg ő a férfi, férfi létére meg még egy nőtől várja el, hogy álljon fel és adja át valaki másnak a helyét? :D Mekkora suttyó..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!