Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a bajom? Miért csinálom ezt?

Mi a bajom? Miért csinálom ezt?

Figyelt kérdés

Nos..

Hát ott kezdeném, hogy hazdudozok időnként, de nem akarok, de mégis sikerül, mert azt akarom, hogy nekem legyen igazam.

Sokszor szeretném ha sajnálnának,mert élvezem,hogy körül állnak. Utálom ezt a tulajdonságomat,ahogy a hazudozós énemet is.

Viszont mindenkivel kedves vagyok,még azzal is,aki sokszor bunkó velem. Nem vagyok képes arra,hogy másokat bántsak szavakkal. Vagyis néha előfordul,de az ritka,de azt is azért,mert nèha előbb cselekszem,mint gondolkodom.

Sokszor leállok veszekedni apróságokért és nagy ügyrt csinálok belőle.

Rossz családi háttérrel rendelkezem.

Valamiféle személyiség zavarom lenne? Egyszerűen utálom magam, úgy érzem megérdemelnék jó sok fájdalmat, hogy így kihasználtam pár embert, csakhogy sajnáljanak. Borzalmas ember vagyok, és nem tudom, hogy hogy álljak le az egésszel.

2017. ápr. 5. 22:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez valami berögzött dolog mint nekem a manipuláció. Nem lehet abba hagyni egyik napról a másikra apránként kell leépíteni. Kezdetbe azt mondtad szereted ha igazad van ezért hazudozol. Akkor pl hazugság helyet ha olyat mondanak inkább maradj csendbe tudom nehéz megállni. Másrészt ezért ne ostorozd magad hogy te rossz ember vagy stb. Ez tulajdonság ha alapból kedves jóhiszemű vagy akkor tudod hogy ez csak egy részed tudsz rajta változtatni sok munkával türelemmel már félsiker ha rájöttél ez így nem oké már tudod mi a baj :)
2017. ápr. 5. 22:47
 2/2 anonim válasza:
Ne ostorozd magad emiatt. Tudom utálod hogy ilyeneket csinálsz de ha megbántad és tényleg el akarod hagyni ezeket akkor ne mardosd magad. Nem vagy te rossz vagy borzalmas ember, csak egy átlag ember néhány olyan tulajdonsággal amit salyát maga sem szeret. És szerintem ilyenje mindenkinek van. Nekem is. Csak próbáld ezt megfékezni. Szépen lassan ha sokat figyelsz rá el fog tűnni.
2017. ápr. 5. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!