Mit éreznél akkor, ha valaki eldobná az életét azért, mert elutasítottad az érzéseit?
Figyelt kérdés
Ha alapból utálnád azt a személyt2017. ápr. 4. 21:37
1/10 anonim válasza:
Fejen állnék és röhögnék magamba.
2/10 anonim válasza:
Az ilyen embereknek alapból van valami lelki gondja, szóval nem az én elutasításom a felelős, de ettől még sajnálnám őt.
3/10 anonim válasza:
Olyan egyszerűen nincs hogy csak egy szakítás/viszonzatlan szerelem valakinek megássa a sírját, de az sokkal valószínübb hogy lehet a gödörbe az utolsó ásónyom. Ilyen mögött mindig több van. Én nem érezném magam felelősnek csak sajnálnám hogy pont miattam... hisz minden ember pótolható a szerelemben de ő belőle már nem lesz mégegy.
4/10 anonim válasza:
Kicsit szomorú lennék, hogy szerencsétlen mekkora fostrágya közegben nőtt fel, ahol ilyen rossz viselkedésminták mentén tanult meg gondolkodni, meg hogy ő is ilyen érzelmi analfabéta önismerethiányos maradt... aztán meg menne tovább az élet, mint mindig.
5/10 anonim válasza:
azt gondolnám, hogy sajnálatos, hogy ennyire ostoba szegény. dehát ez pont az ő döntése, amivel igazán nem is lehet mit kezdeni
6/10 Fatal_3rror_ válasza:
Saját döntése, nem érdekelne. Sőt, igazából haragudnék rá, mert onnantól sokak szemében én lennék a bűnbak az hülyesége miatt.
7/10 anonim válasza:
Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem ahogy a felettem lévők leírták.
Én sajnos végig néztem ahogy a legjobb barátnőm szinte belerokkan a tudatba,hogy valaki miatta lett öngyilkos.
Nyilván tudta,hogy nem okolhatja magát és valószínűleg a srácnak voltak elég komoly mentális problémái, mégsem tudta ezt legyőzni magában (2 éve telt kb mire újra "teljesen normális lett")úgyhogy nagyon könnyű kívülállóként legyinteni de senkinek nem kívánom,hogy élje át.
8/10 anonim válasza:
rohognek rajta hogy mekkora egy nyomorek es nem sajnalnam.
10/10 anonim válasza:
Hatalmas bűntudatot éreznék, és, ha lehetőségem lenne rá, elölről kezdenék mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!