Miért nem mutassa ki az érzéseit a párom?
Figyelt kérdés
A párom sosem ölel át,nem igazán csókol meg,az utcán sosem fogja meg kezem,sosem mond semmi bókot,
Mondtam neki,hogy mióta én sem teszek semmit( ölelés,csók stb) azóta a kapcsolatunk üres. Komolyan mondom,mintha a tesom lenne,csak együtt alszunk..
Azt mondta,megváltozik és hülye meg hogy szeret.1 napig meg is változott,de utánna megint semmi.
Most ott tartok,hogy én már nem mondok semmit,csak örlödöm legbelül,mert mintha felsem fogná,hogy nekem azért ezzek a dolgok a kapcsolat alapjai.
Mit tehetnék?
2016. jan. 31. 17:06
1/5 anonim válasza:
Akkor ha ilyen fatökű, hogy csábított el egyáltalán? :/
4/5 anonim válasza:
Vagy nem érez már semmit sem irántad. Vagy csak nehezen mutatja ki az érzéseit. Beszélgess vele erről.
5/5 anonim válasza:
Keress egy olyan FÉRFIT, aki NŐKÉNT kezel...a párod megérzi a probléma szelét...észbe kap és hidd el, Te leszel a legfontosabb számára, akinek minden áron bizonyítani szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!