Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Milyen előnyöket...

Lányok! Milyen előnyöket használtok ki a nemetekkel?

Figyelt kérdés
Hol jutottatok már előbbre amiatt, hogy nők vagytok?
2017. ápr. 4. 18:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
54%

Leírni, hogy nem írod le, mit gondolsz ugyanaz szinte.

Nem, nekem nem tetszik. Nem előny az, hogy intenek, hogy én szálljak ki a lift hátuljából hatalmas szatyrokkal, mikor előrébb lennénk, ha ők, akik közelebb vannak az ajtóhoz szállnának ki előbb.

Vagy ha nem terelnének fel a villamosra, mikor csak egyet megyek, és nem kéne átvergődnöm a másik ajtóhoz, hogy le tudjak szállni. Vagy ha az utca végéről nem tartanák nyitva a kaput, hogy aktákkal megrakodva váltsak kocogásra, mert ő olyan jófej. Felért volna a lifttel, ha hagyja, hogy normális tempóban menjek.

Az a baj, hogy néha a józan ész rovására megy ez az egész.

2017. ápr. 5. 09:20
 22/23 Sunshinedoll ***** válasza:
51%

-Vadidegen "kolléga", aki másik irodából jött át egyeztetni (nem hozzám) leangyalomozott, és még a nevét se tudom, és legalább 3 évvel fiatalabb nálam :D

-Vadidegen 40 éves pasik úgy beszélnek velem, mint akik még életükben nem pucoltak budit.

- A fizkém tanárom azt mondta, csak azért nem ad ötöst, mert cikinek érezné, ha az évfolyamon a legjobb egy lány lenne.

- Csináltam már meg egy lány társammal egyedül projektet, aminek az előnyeit több férfi csoporttársunk nulla munkával ugyanúgy élvezte.

- A női konzulensemnek három hallgatója van, közülünk csak egy fiú, és a professzorok ahelyett, hogy a tanárnővel vagy velünk egyeztetnének, mindig a fiú hallgatóval vitatják meg a témát, és jobban ismerik őt, mint az adjunktust. A prof urak elmondása szerint "végre valaki, akivel megbeszélhetik ezt a szakterületet is". Mert tudjátok, nőkkel nem lehet kommunikálni ilyenekről :D

De a múltkor csak 1000ft volt a belépő oda, ahol a pasiknak 1500 ,és nem győztem magamról levakarni a taccs részeg undorító, fehér s-ggű 40 éves lúzer pasikat, szóval az tök jó volt :)

2017. ápr. 5. 19:53
 23/23 anonim ***** válasza:
Mivel nem vagyok se szép, se kimondottan nőies, nem sok használt veszem. Nyugodtan sírhatok nyilvános helyen anélkül, hogy hülyének néznének, és többnyire előreengednek az ajtókban, ennyiben ki is merülnek az előnyök. Egyszer sikerült elérnem egy kis pityergéssel, hogy a vízvezeték-szerelők hamarabb befejezzék a munkát.
2017. ápr. 6. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!