Lányok! Milyen előnyöket használtok ki a nemetekkel?
Leírni, hogy nem írod le, mit gondolsz ugyanaz szinte.
Nem, nekem nem tetszik. Nem előny az, hogy intenek, hogy én szálljak ki a lift hátuljából hatalmas szatyrokkal, mikor előrébb lennénk, ha ők, akik közelebb vannak az ajtóhoz szállnának ki előbb.
Vagy ha nem terelnének fel a villamosra, mikor csak egyet megyek, és nem kéne átvergődnöm a másik ajtóhoz, hogy le tudjak szállni. Vagy ha az utca végéről nem tartanák nyitva a kaput, hogy aktákkal megrakodva váltsak kocogásra, mert ő olyan jófej. Felért volna a lifttel, ha hagyja, hogy normális tempóban menjek.
Az a baj, hogy néha a józan ész rovására megy ez az egész.
-Vadidegen "kolléga", aki másik irodából jött át egyeztetni (nem hozzám) leangyalomozott, és még a nevét se tudom, és legalább 3 évvel fiatalabb nálam :D
-Vadidegen 40 éves pasik úgy beszélnek velem, mint akik még életükben nem pucoltak budit.
- A fizkém tanárom azt mondta, csak azért nem ad ötöst, mert cikinek érezné, ha az évfolyamon a legjobb egy lány lenne.
- Csináltam már meg egy lány társammal egyedül projektet, aminek az előnyeit több férfi csoporttársunk nulla munkával ugyanúgy élvezte.
- A női konzulensemnek három hallgatója van, közülünk csak egy fiú, és a professzorok ahelyett, hogy a tanárnővel vagy velünk egyeztetnének, mindig a fiú hallgatóval vitatják meg a témát, és jobban ismerik őt, mint az adjunktust. A prof urak elmondása szerint "végre valaki, akivel megbeszélhetik ezt a szakterületet is". Mert tudjátok, nőkkel nem lehet kommunikálni ilyenekről :D
De a múltkor csak 1000ft volt a belépő oda, ahol a pasiknak 1500 ,és nem győztem magamról levakarni a taccs részeg undorító, fehér s-ggű 40 éves lúzer pasikat, szóval az tök jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!