Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Milyen előnyöket...

Lányok! Milyen előnyöket használtok ki a nemetekkel?

Figyelt kérdés
Hol jutottatok már előbbre amiatt, hogy nők vagytok?
2017. ápr. 4. 18:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

# 3

Ezt férfi írta, csak szólok.

2017. ápr. 4. 19:34
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Hallgathattam 19 éves koromig apámtól, hogy a nőként mennyire gáz vagyok és hogy a nők amúgy is ócskák, stb.

Mivel nő vagyok köteles voltam a lusta, munkanélküli bátyám kiszolgálni, aki egész nap csak játszott, de hát ő még kisfiú, engyembengyem, egy teát nem tudott megfőzni huszonévesen.

Gyakran kötnek belém az utcán idegen férfiak, csoportok, már a mozgásukról felismerem a kötekedőket.

Négyszer ért kifejezetten szexuális jellegű támadás, el tudtam futni.

Tömött buszon molesztáló csávó, amikor hangosan rászólok, akkor rajtam röhögnek a derék melósfiúk...

Stb.

Előnyök: hú néha előreengednek a metrón. Azta. Ezt általában nagyon megköszönöm, de értelmét nem látom.

Félreértés ne essék, a férfiak is szívnak, csak ők más miatt (ha nincsen egzisztenciád/ nagy farkad/ alacsony vagy akkor nem vagy férfi nyomasztás pl.). Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy aki nem célzottan erre építve csinálja, hát az nem sok előnyt lát a neméből adódóan.

2017. ápr. 4. 19:47
 13/23 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal inkább hátrányban vannak. Pl. ilyen undrormányok megerőszakolják a nőket, férfiakat nem annyira gyakran, max. a börtönben. Meg egyesek azt hiszik, hogy bármit megtehetnek a nőkkel(meg másokkal), amit csak akarnak, mert hogy ők erősebbek. Na az ilyenek valók a gázkamrába.
2017. ápr. 4. 21:17
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Milyen sor ez, ahol előre engednek? Engem még senki nem engedett előre.
2017. ápr. 4. 21:35
 15/23 anonim ***** válasza:
13%
fogyjál le,néha menj el fodrászhoz és téged is előre fognak engedni.
2017. ápr. 4. 21:40
 16/23 anonim ***** válasza:

Előrébb kimondottan nem jutottam,apró gesztusok vannak amik jól esnek.

Pl.:

Előre engednek (még ha csak azért is,hogy megnézzék a seggem... :D )

Szórakozóhelyen általában egy forintot sem szoktam fizetni,amit hozzá teszem nem várok el de ha kérés nélkül hoznak egy italt nem fogok kézzel lábbal hadakozni ellene. (itt ismerősökről beszélek nem idegen férfiakról)

Kinyitják az ajtót és körülbelül ennyi ami hirtelen eszembe jutott.

2017. ápr. 5. 08:09
 17/23 anonim ***** válasza:
64%
De milyen sorok ezek? Boltban? Mert ott sem látom, hogy előre engednék a szép lányokat. Ajtóban legtöbbször előre engednek, de sorban...
2017. ápr. 5. 08:20
 18/23 anonim ***** válasza:
45%

Én nem kimondottan sorról beszéltem,boltban nem nagyon fordult elő velem, maximum 1-2 alkalommal.

Én gondoltam pl. ajtóban,buszra/metróra felszállásnál,liftnél stb.

2017. ápr. 5. 08:47
 19/23 anonim ***** válasza:
55%
Az inkább ajtó, mint sor. Mert szép lett volna, ha nem kell a bérletpénztárnál sorba állnom. Ej. Az nekem nem előny, hogy mint a marhát, maguk előtt terelnek a liftbe. Nem érek előbb sehova.
2017. ápr. 5. 08:51
 20/23 anonim ***** válasza:
45%

Mint a marhákat...atyaisten,inkább nem írom le mit gondolok rólad.

Eleve azzal kezdtem a mondandómat,hogy nem előre jutásról vagy előnyről beszélek...gesztusokról,apróságokról amik jól esnek,eddig még soha nem gondoltam marhának magam és gyanítom,hogy ők sem néztek annak.

2017. ápr. 5. 09:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!