Lányok! Milyen előnyöket használtok ki a nemetekkel?
Figyelt kérdés
Hol jutottatok már előbbre amiatt, hogy nők vagytok?2017. ápr. 4. 18:40
2/23 anonim válasza:
A rendőr nem büntetett meg. Nem volt nálunk a forgalmi, és szépen néztem, mondtam h én csak egy szegény ápolónő vagyok, engedjen el.
Elengedett.
Azóta picit normálisabb a nézetem a rendőrökre.
3/23 anonim válasza:
- Ha meztelenül lennék az utcán nem minősítenének szatírnak.
- Behazudhatok egy nemi erőszakot.
- Zsarolhatom a pasit a szexmegvonással.
- Előre engednek a sorban.
- Egy csomó helyen ingyen megyek be, ahova a pasik fizetnek.
- Meghivathatom magam egy italra.
- Stb.
4/23 anonim válasza:
Nem használtam ki sohasem hogy Nő vagyok. Mikor várandós voltam volt aki át adta a helyét vagy előre engedett de ez nem mindig volt így volt hogy 65 kilométert álltam a buszon 8 hónapos terhesen. 23 N
5/23 anonim válasza:
-Előre engedtek a sorban és az ajtónál
-Kedvesebbek voltak velem mint mással
-Borravalót hagytak a két szép szememért
-Meghívtak kávéra
-Teleszórtak bókokkal, stb.
6/23 anonim válasza:
Én középsuliban használtam ki,utáltam sorba állni a büfénél,volt egy fiú az osztályunkban akire ilyenkor szépen rámosolyogtam és mondtam neki,hogy "ugye megkérhetlek,hogy hozzál nekem is ezt azt"...mindig igent mondott,nagyon rendes fiú volt.:)Amúgy a srácokkal lehet szórakozni csak szépen kell velük beszélgetni és mosolyogni,mindent megtesznek.
7/23 anonim válasza:
6-os, és ha szépen rámosolyognék arra a pasira aki tetszik, akkor ki is nyalna? :)
8/23 anonim válasza:
A távolsági buszon mindig előrekerülök, így marad helyem
9/23 Ramone válasza:
És ezek mellet verik a mellűket mert egyenjogúságot akarnak :D
10/23 Hoshigaki Suga válasza:
Nekem eddig semmi előnyöm nem volt ebből, pont hogy hátrány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!