Szerintetek zsido vagyok?
Figyelt kérdés
Szoval igy jellembe csontosabb az orrom, es a vege puklisabb vagyis ilyen kis porc golyocskak vannak. szoke a hajam (termeszetesen kiskorom ota) es zold a szemem. az arcom formaja picit kerek, viszont csontos is mert sokan mondjak hogy csontosabb a jaromcsontomnal ( ami az arc felso reszen van) illetve az allkapcsom is csontosabb,kivehetobb. Belso jellemben hat eleg felenk vagyok, nem vagyok kapzsi nemis hasznalom ki az embereket, matekhoz/fizikahoz tiszta hulye vagyok. Inkabb oroszosnak mondanak de az orrom miatt gondoltam erre... ne haragudjatok nem tudtam ertelmesebben megfogalmazni:D
17/L
2017. ápr. 1. 22:02
11/12 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy a származásod. Egy rendes lány vagy, mindig maradj is az.
12/12 anonim válasza:
Megnyugtatlak, nem valószínű. Kérdezd meg a szüleidet, nagyszüleidet, ők biztos tudják, nézd meg az ő arcukat is (pl. göndör fekete vagy vörös haj) és a neveiket. Magyarosítottak-e valamikor nevet. De ha 17 évesen még nem mondták el neked, valószínű nem vagy az, számukra nagyon fontos a származás, a nép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!