11/17 anonim válasza:
Ha van valami fuggosege, amiatt is lehet, hogy kattog "kene mar egy cigi", vagy ilyesmi.
12/17 anonim válasza:
Én például ha stresszes vagyok, ideges folyamatosan "jár a lábam". Ha valamiért kellemetlenül érzem magam a szituációba akkor is...
13/17 anonim válasza:
Én mindig rázom, bármi is történjen, anélkül nem is igazán bírok meglenni. Van hogy még kézzel csapkodom is a lábam közben.
14/17 anonim válasza:
A Dívány.hu írt egy nagyon jó cikket: Idegesíti a lábával dobogó kolléga? Csak az életéért küzd. Belinkelni nem tudom,valakit érdekelne,keressen rá.
15/17 anonim válasza:
-mozgáshiány, energialevezetés
-zavarban van
-valaki jobban tud koncentrálni, ha mozog (fel le járkál, folyamatosan izeg-mozog, lábrázás is lehet ilyen)
-stresszes, feszültséglevezetés
-egyéb
16/17 anonim válasza:
Ha Ádámnak hívják és a bátyád, akkor lehet, hogy pávát látott.
17/17 anonim válasza:
Én akkor szoktam ha izgulok. Néha meg csak szimplán unatkozom. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!