Szia!
Önkéntelen stressz,feszültség levezetés...
Autistáknál pl. rendszerint "valami zavar engem" kifejezése...
Autistáknál??? Mikor nem tetszik valami innen tudja a párom hogy valami nincs rendbe.
Akkor autista lennék meg a párom is???
Én is állandóan rázom a lábam.
Szerintem valamiféle stressz levezetés. Ahogy megfigyeltem ez az indulatosabb agresszívabb embereknél van akik nem tudnak uralkodni magukon én is ilyen vagyok apum is párom is egy két barátom is és ők ilyenek,pl anyum is csupa stressz de soha nem rázza a lábát és tud uralkodni magán érzelem kifejezés terén és nem agresszív.
Eddig akárkit megfigyeltem hogy rázza a lábát állandóan mindig kiderült hogy agresszív.
Szia #6!
Ha így értelmezed akkor valóban lehet valamilyen fokú idegi és érzelmi problémád.
Én rázom a lábam, de nem érzem magam agresszívebbnek mint bárki más ember :D
Amúgy fene tudja, reflex, stressz levezetés, mozgáshiány, megszokás...ezek együtt.
16:32, autistáknál az (is lehet). Nem autistáknál meg nyilván más oka van.
Amiről a 16:18-as válaszoló beszél, azt stimmelésnek hívják. Autista vagyok, és én is szoktam. Sok autista csinál ilyesmit, a leggyakoribb az formája előre-hátra dőlingélés meg a kezekkel való kalimpálás, ezek közül mindkettőt csinálja a tesóm, aki szintén autista. Én ezeket nem szoktam, illetve előre-hátra dőlni nagyon ritkán igen, viszont a lábfejemet szinte mindig szoktam rázni és mozgatni összevissza ülő helyzetben. Nálam nem feltétlenül azt jelenti, hogy valami zavar, szoktam csak úgy anélkül is csinálni, mondjuk leckeírás vagy ilyesmi közben. Nem tudnám megmagyarázni, miért. Jobban tudok így dolgozni.
Szia #9!
Köszönöm,ilyen alapossággal nem fejtettem ki.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!