Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az oka ha valaki rázza a...

Mi az oka ha valaki rázza a lábát miközben ül?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 1. 16:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Barmi
2017. ápr. 1. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
1000 meg egy oka lehet
2017. ápr. 1. 16:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok benne az energia vagy izgul vagy nagyon mehetnékje van már. legalábbis én ezekben az esetekben szoktam rázni a lábam. Kivéve ha magától csinálja de az ritka és csak nagy terhelés miatt szokott magától remegni :)
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Szia!

Önkéntelen stressz,feszültség levezetés...

Autistáknál pl. rendszerint "valami zavar engem" kifejezése...

5/17 anonim ***** válasza:
88%
Én mondjuk akkor szoktam, mikor elültem a lábaimat és már nagyon jó lenne egy kis mozgás, mert már fájni kezdenek a lábaim a sok üléstől.
2017. ápr. 1. 16:26
 6/17 anonim ***** válasza:
55%

Autistáknál??? Mikor nem tetszik valami innen tudja a párom hogy valami nincs rendbe.

Akkor autista lennék meg a párom is???

Én is állandóan rázom a lábam.

Szerintem valamiféle stressz levezetés. Ahogy megfigyeltem ez az indulatosabb agresszívabb embereknél van akik nem tudnak uralkodni magukon én is ilyen vagyok apum is párom is egy két barátom is és ők ilyenek,pl anyum is csupa stressz de soha nem rázza a lábát és tud uralkodni magán érzelem kifejezés terén és nem agresszív.

Eddig akárkit megfigyeltem hogy rázza a lábát állandóan mindig kiderült hogy agresszív.

2017. ápr. 1. 16:32
 7/17 anonim ***** válasza:
72%

Szia #6!

Ha így értelmezed akkor valóban lehet valamilyen fokú idegi és érzelmi problémád.

2017. ápr. 1. 16:39
 8/17 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Én rázom a lábam, de nem érzem magam agresszívebbnek mint bárki más ember :D

Amúgy fene tudja, reflex, stressz levezetés, mozgáshiány, megszokás...ezek együtt.

2017. ápr. 1. 16:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

16:32, autistáknál az (is lehet). Nem autistáknál meg nyilván más oka van.

Amiről a 16:18-as válaszoló beszél, azt stimmelésnek hívják. Autista vagyok, és én is szoktam. Sok autista csinál ilyesmit, a leggyakoribb az formája előre-hátra dőlingélés meg a kezekkel való kalimpálás, ezek közül mindkettőt csinálja a tesóm, aki szintén autista. Én ezeket nem szoktam, illetve előre-hátra dőlni nagyon ritkán igen, viszont a lábfejemet szinte mindig szoktam rázni és mozgatni összevissza ülő helyzetben. Nálam nem feltétlenül azt jelenti, hogy valami zavar, szoktam csak úgy anélkül is csinálni, mondjuk leckeírás vagy ilyesmi közben. Nem tudnám megmagyarázni, miért. Jobban tudok így dolgozni.

2017. ápr. 1. 16:41
 10/17 anonim ***** válasza:

Szia #9!

Köszönöm,ilyen alapossággal nem fejtettem ki.:)

2017. ápr. 1. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!