Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hagy ott mindig mindenki...

Miért hagy ott mindig mindenki? 16L

Figyelt kérdés

Nem tartom magam különlegesnek. Tudom, csak egy retkes kis szarcsimbók vagyok,mégis,azt látom, mindenkinek van egy masszív, oszlopos barátja, aki úgy... Mindig van.

Engem valamiért mindenki megun.

Volt egy barátom, akivel egy éven keresztül leveleztem, ő azért "hagyott ott",mert a barátnője féltékeny lett.

Volt egy másik, aki pedig csak eljátszotta a barátságunkat és egy adott pillanatban benyögte, hogy az egész hazugság.

És egy harmadik, ami számomra a legfájóbb; hisz annyi órán keresztül nevettünk együtt... Elhittem, hogy érdekelhetek valakit, fontos lehetek... Hogy talán valaki szeret.

De ő nem rég blockolt le. Egyik napról a másikra.

Sosem bántottam senkit, csak támogattam.

Clingy sem voltam.

Nem értem, miért vagyok ilyen egyszerűen kidobható

Illetve

(Ez így nem .os)

Értem, abszolút, csak ők másképp mondták nekem...

Már nem merek elhinni semmi szépet sem.

Szóval; miért vahyok ilyen könnyen megunható?

2017. ápr. 1. 09:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Viszont ha így befeszülsz, lehet azokat is elhajtod, akikkel tènyleg jóban lehetnél.

Ha egy sima emberismereti kísèrletnek indítod ezeket az ismerkedéseket, lehet még jót is tesz.

2017. ápr. 1. 17:09
 12/13 A kérdező kommentje:

Igen, próbáltam így állni hozzá is, csak...

Nem tudom miért és hogyan, de nagyon megszerettem.

Ezt úgy érzem nem lehet irányítani.. én sem tudtam... legalábbis.

Úgyhogy ezért sem.

Mert ilyen mini-katasztrófák lesznek belőle, úgy, hogy közben és előtte is mondogattam magamnak végig, hogy "ne bízz benne, ne szeretsd meg" stb stb.

2017. ápr. 1. 17:18
 13/13 anonim ***** válasza:
Ismerős érzés, de ezt muszáj bevállalni, ha nem szeretnél egyedül maradni. Vagy maradhatsz a stabil egyedüllètben is, de az elèg őrjítő.
2017. ápr. 1. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!