Egyetemisták! Van köztetek olyan, akit hozzám hasonlóan annyira hidegen hagynak ezek az állásbörzék/céges nyílt napok stb?
Informatikusnak tanulok és szinte mindig van valami hülye céges bemutató, rendezvény, nyílt nap akár a karon, akár fb csoportokban hirdetve, amit rengeteg csoporttársam lájkol és részt vesz rajta, de engem annyira hidegen hagy. Tudom ez elég nagy baj, mert előbb utóbb nekem is dolgoznom kell (ha egyáltalán meg tudom szerezni a diplomámat), de hányingerem van az ilyen állásbörzéktől, attól, hogy milyen monoton baromságokat végeznek nap, mint nap 8 órában az ott dolgozók, hogy mire számítsak/milyen kompetenciákkal kell rendelkeznem, hogy XY cégnél dolgozhassak. A csapatmunkától meg egyenesen rosszul vagyok. Állandóan hangoztatják, hogy fiatalos csapat, motiváció, fejlődési lehetőség... Brrr.
Én nem tudok bedőlni mindenféle ostoba marketing dumának, amire hivatkozva a cég minél jobban kiszipolyozza a dolgozóit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!