Hajléktalan segítése? Jó ötlet ez?
Arra gondoltam, segítek egy hajléktalannak, bemegyünk együtt egy bevásárló központba, vagy megmondja mire van szüksége, és én kb. 10-15 ezerért vásárolnék neki.
Régen jól éltünk a szüleimmel, több hetes nyaralások, minőségi kaják, nem a legdrágább ruhák, de mindig volt mindenünk.
Nem tudom mit jelen éhezni, vagy fázni.
Később már nem ment olyan jól nekünk sem.
Közben felnőttem, külföldön dolgozok, nem keresek rosszul, de nem is vet fel a pénz.
Az jutott eszembe, ha én újra abba a szerencsés helyzetbe kerültem, hogy megvehetem a márkásabb ruhát, drágább ételeket, és nem kell számolgatnom, akkor ennyit rászánhatok egy olyan emberre, akinek a napi étkezés gondot jelent, vagy nincs egy normális ruhája.
Egyébként egy határozott nőnek tartom magam, amit mondok ahhoz tartom magam.
Most mégis furán érzem magam, nem tudom helyes lenne-e ez.
Én egy bizonyos emberre gondolok, akin szeretnék segíteni. De nem tudom mennyire segítség ez, hisz ettől nincs hova hazamennie.
Ha sokkal több pénzem lenne, vennék egy picike házat, és odavinném, de ez nem lehetséges sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!