Miért vagyok ilyen? Ez normális?
17 éves vagyok. A problémám eléggé összetett,és olyan mintha mindenben eltérnék a "normálistól".
Egyrészt,nem szeretnék családot. A környezetemben sokan gondolkoznak vagy tervezik,hogy milyen legyen a családjuk én meg egyáltalán nem akarok,valahogy akkor érzem magam jól,ha egyedül vagyok. Megtanulom amit kell,és egyedül vagyok.
Másrészt,egyik nemhez sem vonzódom,úgy érzem. Amikor a barátaim mondják,hogy ú de jó csaj,de jól néz ki,stb.nekem abszolút közömbös a dolog. Meleg se lehetek,mert a férfiakhoz sem vonzódom.
Mi lehet a probléma? Miért van az,hogy mindenben eltérek az "ideálistól"?
Nem csak, te vagy az egyetlen a világon aki így érez.. (mondjuk én nem)
Te neked kettő dolog állhat fenn.
1. Alapból ilyen vagy
ˇTe az a "magányos farkas" típus közé tartozós, és inkább jobban szeretsz egyedül lenni, mint a barátokkal...stb
2. Hormonzavar
ˇA hormonjaid nem működnek megfelelően, tehát nem szereted a lányokat, sem a fiúkat.
Én mindenképpen azt ajánlom hogy keress fel egy endokrinikust (hormonorvos), vagy egy pszichológiai orvost.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!