Kikészit a férjem, szerintetek normális amit csinál?
Figyelt kérdés
Szeret,de teljesen kisajátit magának.Többször volt már olyan hogy ő több órás filmekből többet is megnézett egymás után,miközbe nézte megállitotta odajött hozzàm hogy mit csinálok.Mondtam neki hogy netezek mér baj?Azt mondta hogy baj merthogy addig sz...őrá.Kiosztottam hogy mit képzel ő nézi a filmét énmeg az ő seggét fogom nyalni közbe vagy mi?Én nekem már nem is lehet szabadidőm?Ez mi nem ha nem kisajátitás?2017. márc. 20. 18:51
1/7 anonim válasza:
Nem...de az sem normális, ahogy te reagálsz rá.
2/7 anonim válasza:
Szóval az a problémád, hogy miattad leállította a filmet és elment utánad érdeklődni? Neked valami komoly problémáid vannak a fejedben. Van hogy én is nézek filmeket egyedül, vagy a párom is, de néha néha ilyenkor egymásra nézünk. Mi a baj ezzel? Inkább akkor le se sz.rjam és zárkózzak be a szobámba egy teljes napra, mert én most "élvezem a szabadidőmet"?
"Kiosztottam hogy mit képzel ő" hát én kérek még bocsánatot helyetted, hogy a férjed fel mert téged keresni...
Tipikus házisárkány vagy kedvesem.
3/7 anonim válasza:
Hát én azért az ő szemszögéből is meghallgatnám a dolgot...
4/7 anonim válasza:
Már az se normális hogy valaki több filmet néz meg. Primitív filmeken mit lehet nézni?
Nekem is ilyen bunkó az asszony, betegesen film néző. Én szerintem igazad van, én megértelek.
5/7 anonim válasza:
utolsó nem igazán érti a kérdést :D :D
6/7 anonim válasza:
Csak veled szerette volna nézni a filmet. Jó dolog dolgokat együtt csinálni. Csinálhattátok volna úgy is,hogy előbb együtt megnéztek egy filmet és utána együtt neteztek.
7/7 A kérdező kommentje:
Ebből nem értek semmit mindegy
2017. márc. 21. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!