Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes fodrászok mit képzelnek...

Egyes fodrászok mit képzelnek magukról?

Figyelt kérdés
Hosszú majdnem derékig érő hajam van, ami baromira idegesítő.Nem tudom hányszor jártam már úgy, hogy elmentem fodrészhoz, hogy fesse be és vágja le RENDESEN vállig érőre legalább, NE vágjon bele szintezést meg egyéb felesleges baromságokat, hagyja egyenesnek, csak legyen rendezett, ne csináljon rá frizurát, meg semmit egyszerűen csak VÁGJA LE. Baromi egyszerú, egyértelmű kérés, ennek ellenére eddig mindnek neghaladta a képességeit, mert soha nem úgy csinálták meg, ahogy kértem. Pár hónapja az egyik fogyatékos belevágott hátul, hogy "szép lépcsőzetes legyen", mikor világosan meg lett neki mondva, hogy egyenes, szimpla egyszerűen levágott hajat szeretnék, ne csináljon vele semmit de neki eszébe jutott hogy most épp kreatívkodni akar, és kérdezués nélkül elkezdte vágni ezt a bugyuta ide-oda kunkorodó végű panelproli frizurát, amit kifejezetten utálok. Mivel teljesen kiakadtam, abbahagyta. De így ugye nem lett egyforma,szóval megvártam, amíg lenő, elmentem egy másikhoz, kértem, hogy vágja le vállig, erre nekiállt rinyálni, hogy ilyen szép hosszú hajért jajdekár jajdekár, és CSESZETT RENDESEN LEVÁGNI, így most egint baromi hosszú és megőrülök tőle. Most menjek el megint valami baromhoz, aki jobban tudja mit akar a másik, mint ő maga, vagy vágjam le magamnak otthon egyedül? Hogy nem fogja fel ez a sok idióta, hogy nem neki kell tetsszen a haj hanem a viselőjének, aki nem utol sorban fizet is nekik ezért? Vagy mit kell mondani egy fodrásznak, hogy felfogja, nekem egy tokegyenes teljesen szimpla vállig érő haj kell, ne sajnáljon levágni belőle és NE vágjon bele semmiféle lépcsőt, kunkort meg franc tudja még miket? Hogy kell velük kommunikálni, hogy felfogják? Egyenes, teljesen egyszerű vállig érő hajat szeretnék. Ha túl rövid leszarom, majd visszanő! Mit okoskodnak már helyettem??
2017. márc. 25. 15:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Mi az a panelproli frizura?

Amugy aki lenezi a panelban lakokat az minden, csak nem kedves, baratsagos, kellemes ember. Hanem egy sznob paraszt.

2017. márc. 26. 15:45
 12/13 A kérdező kommentje:
Panellakó vagyok, nem jött be :P
2017. márc. 26. 15:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Nyugi,kedves kérdezø,én sem nagyon találok normális fodrászt,aki levágná a hajamat úgy,ahogyan én szeretném,pedig nekem sincsenek egetverő elváràsaim.:D

Amúgy végül hogy sikerült megoldanod ezt a problémát?

2019. szept. 22. 10:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!