Tényleg ilyen drágák Magyarországon a fodrászok?
Bármilyen oldalon utánaolvasok, vagy itt nézem az ajánlatokat... egekig mennek az árak egy kis szép hajért.
Itt ahol élek a fodrász napi 7 órát dolgozik és nem veszi az árakat olyan messze (Erdélyben élek), pl. egy hajvágás+mosás+szárítás max. (átszámolva) 850 forint. Festés mosással, szárítással 1150 forintnak felel meg, menyasszonyi konty meg max. 2000 ft, és mindegyiknél alapos munkát végeznek. Jártam a nagyobb városokba is, de ott sem olyan drágák, mint amiket a net ír.
Odakint tényleg olyan drágák? Mint pl.
A példa elmaradt :)
A neten olvastam, hogy pl mosás, szárítás rövid hajnál máris 1200 forint.
akkor utolsó te vidéki nagyvárosban élsz...
vidéki kisvárosban 900 forint (nekem)
Tessék? Nézem az árakat és csodálkozom. Nekem hosszú hajam van (nő vagyok), fekete volt és gondoltam váltok vissza világosra, elmentem fodrászhoz, befestették, leszívatták, befestették, szárították és vágták tudod mennyit fizettem? Azt hittem ott kapok agyvérzést, mikor kimondta az összeget.. 18.000 Ft!! Pedig annyira nincs hosszú hajam és nem hiszem, hogy ennyire drága a festék, sampon, oxi stb stb. De ha csak egy sima festésre megyek is minimum 8000 Ft... pedig csak befesti, megszárítja, sose szoktam kérni extrákat.. szóval igen, eléggé el vannak maguktól szállva. Inkább megveszem a 2 doboz festéket, ami kb. kijön nagyon max 4-5000-ből és meg van a hajfestés..
21L
Én még mindig nem értem miért vannak olyan árak :o
A múltkor a fodrásszalonba szőkítésért 630 ft-t láttam.
Jártam már más fodrászokhoz is, nagyobb városokba, sőt Bukarestbe se mentek el olyan messzire ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!