Mit tegyek, hogy ne legyek unalmas?
Figyelt kérdés
Senkivel nem tudok beszélgetni,mert semmi mondanivalóm nincs.Pedig próbálok,és nagyon hamar kifogy a mondanivalóm,semmihez nem tudok hozzászólni,mindenki azt mondja milyen unalmas vagyok.Barátaim nincsenek,mert ilyen szótlan vagyok.Interneten is megmondták már ezerszer,hogy nagyon unalmas vagyok,a beszélgetéseknek nagyon hamar vége szokott lenni...Semmi témám,semmi nem érdekel,leírhatatlan milyen unalmas vagyok.Hogyan tudnék ezen változtatni?2017. márc. 23. 13:22
11/11 A kérdező kommentje:
Pontosan! A nap 24 órájában írom ki a szánalmas kérdéseimet,csak is azért,mert mindenkinek meg akarok felelni! Egy szavamat se higgyétek el,most a 10-es válaszoló elmondott rólam mindent.Köszönjük Sherlock.
2017. márc. 28. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!