11/19 anonim válasza:
Nem. ÉN is végigpuskáztam mindent. :D
12/19 anonim válasza:
Igen zavar. Nemhogy barátnőnek, de még barátnak sem kellene ilyen csaló. Utálom az ilyen hazug, erkölcstelen embereket.
13/19 anonim válasza:
"brühühü agyatlan bárány vagyok aki ahelyett, hogy élné az életet magolja a sok kamut brühühühü"
14/19 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es! Te egy befásult pap lehetsz xd
2017. márc. 26. 16:06
15/19 anonim válasza:
Jézusom, a sok kis szaros puskázós hogy lepontozza azokat akik az írják, hogy az rossz...
Hát b+....
16/19 anonim válasza:
#15 triggered agyatlan bárány. :D
17/19 A kérdező kommentje:
Mit szaros? 19 leszek nemsokára 😂😂
2017. márc. 27. 15:57
18/19 anonim válasza:
Az csak tovább rontja a helyzeted hogy ráadásul már 19 éves vagy és ennek ellenére is szaros :DDD
19/19 anonim válasza:
atyaisten... ez csak puskázás, nem emberölés XD XD ki a f**t érdekel, végigpuskáztam az életemet, most meg állásom van és jól keresek.. kölykök vagytok még... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!