Éreztétek már ezt?
Figyelt kérdés
Hogy az sem érdekelné a körülöttetek élő embereket, családtagokat, állítólagos barátokat, ha holtan esnétek össze az utcán? Sőt, még belétek is rúgnának. Hogy lehet leszärni azt, hogy leszärtak engem egész eddig életemben?
(F)
2017. márc. 20. 22:49
1/8 A kérdező kommentje:
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert javarészt nők a főszereplők (barátilag és kapcsolatilag is).
2017. márc. 20. 22:49
2/8 anonim válasza:
Igen, előbb utóbb mindenki életében eljön az a pillanat amikor úgy érezzük hogy az egész világ ellenünk van. Ez az érzés el fog múlni. Addig viszont ne foglalkozz vele. Én az ilyen időszakban kezdtem el neten barátkozni és utánna elmult. Na meg a játékok ahol lehet beszélgetni is másokkal, az is segített.
4/8 A kérdező kommentje:
#2 Általában neten ismerkedtem eddig is, ha kapcsolatról volt szó. "Barátok" pedig a munkatársak közül akadtak.
2017. márc. 20. 22:59
6/8 A kérdező kommentje:
26 éves
2017. márc. 21. 00:02
7/8 anonim válasza:
Ne törődj senkinek a véleményével. Az én szavam otthon egy falra hányt borsó és engem sem érdekel, hogy mi van otthonival. Ha a barátom azt mondja, hogy: "nem érdekel az életed", akkor többet nem találkozom a barátommal. 26 éves vagy. Ismerkedj meg fiatalokkal és akit érdekelsz, azzal jöjj össze. De előbb ismerd ki milyen ember is. Olyat válassz, akinek vannak testvérei is és jó viszonyban vannak. Nekem például nincs családom és azt szeretném, hogy akit választok annak legyen jó nagy.
8/8 anonim válasza:
Éreztem már így, de már látom hogy eléggé megviselné másokat a halálom mondjuk.
Én magasról szarok másokra, nem akarok másnak fontos lenni, mert nem érdekelnek. Magamért akarok élni, nem azért, hogy másnak fontos legyek.
Attól hogy leszarnak téged nem érsz kevesebbet mint az, akivel sokat foglalkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!