Mi a különbség a cigány és az oláh cigány közt? A kérdés nem rasszizmus!
Ha beírod a youtubera hogy oláh cigány esküvő stb.. Elvileg dús gazdagok az oláh cigányok? Vagy nem mindegyik?
De én ha meglátok egy ilyen videót, akkor az a szó jut eszembe hogy ezek az emberek bűnözők. uzsora, futtatás és drogból igen hamar meg lehet gazdagodni... ez csak az én véleményem. Én is roma vagyok, de elítélem az ilyen népeket.
Cigányokon belül vannak az olácigányok romungrók beások stb.
Olácigány:nem annyira feketék jellemzőbb a fehérebb bőrszín. Ők tisztelik a hagyományokat,beszélik a cigány nyelvet.
A romungrókkal ellentétben akik nem tudnak cigányul nem tisztelik a hagyományokaz ezért nevezik magyar cigánynak azaz romungróknak őket.
Igazábol a cigányok erre a két nagycsoportra osztódnak és nem is igazán kedvelik egymást.
#2 -es akkora baromságot irtál nem tudom honann szetted de nem ígyvan. Az olácigányok a "fajtiszta" cigányok.
Haragosaikra mondják? Esetleg a romungrók. Ugyan igy az olácigányok lenézik a romungrókat.
Én cigány vagyok, de belül nem érzem magam annak..
Sajnos ez van. De amit leírtam kommentbe azt fent tartom.
Bűnözésből van palotájuk, gyémántjuk stb... De lehet nem minden oláh cigánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!