Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti jártok kondiba?

Ti jártok kondiba?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy a korombeliek (15-20) közül egyszerűen MINDENKI, túlzás nélkül 1-2 embert kivéve, MINDENKI jár konditerembe.

Nekem egyszerűen nincs pénzem, sem kitartásom, sem motivációm, hogy elkezdjek edzeni, én ezt bevallom, de lassan már gáznak érzem, hogy mindenki Scitec-es shakerrel járkál az iskolában és szinte 0-24-ben az a téma, hogy ki mennyit nyom és milyen fehérjét fogyaszt, én pedig egyszerűen nem tudok érdeklődni az ilyen dolgok iránt. A lányok nagy része is már jár edzeni, lassan tényleg én leszek az egyetlen, aki nincs kigyúrva.

Ti jártok kondiba? Vagy ez csak úgymond divat most a korombelieknél?

17/F

2017. márc. 18. 22:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én járok, de nem a shaker meg a por teszi ki az életem felét

A sport miatt megyek el, mert szeretem, mást is sportolok

17/f

2017. márc. 18. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem járok egyáltalán.

23/F

2017. márc. 18. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
59%

Én is igy vettem észre, hogy mostanában mindenki kondizni jár :/ Mondjuk nekem nem lenne probléma az ára, mert a sulimban van konditerem és ott ingyen és bérmentve lehet edzeni bármelyik délután..Csak más kérdés, hogy nem tudnék utána lezuhanyozni és nem akarok úgy hazabuszozni, hogy tiszta izzadtságszagom van :S Meg amúgy is utálok mindenféle testmozgást, szóval soha az életben nem visz rá a lélek, hogy én elmenjek kondizni, annyi szent :D

Egyik barátnőm is vett egyébként kondibérletet, de csak a futógépre szokott felmenni :"D Nem értem, ennek konkrétan mi értelme van, amikor ingyen bármikor /jó, nem pont bármikor, pl. ebben az esős időben épp nem, de kondizni se minden nap kell menni/ lemehet az utcára is futni, ahol még friss levegőn is van..Na mindegy, ők tudják :)

4/11 anonim ***** válasza:
40%

a csóróknak ott a fegyencedzés.

szóval nincs kibúvó.

viszont az tényleg igaz amit írsz,hogy scitec fehérje meg minden lófa-sz szükségtelen kiegészítőt megvesznek,amikor még étrendjük sincs.

vagyis a tető már kész,de a ház alapja meg oldala meg sehol effektus.

ez a része tényleg butaság,tudatlanság.

5/11 anonim ***** válasza:
37%

Ne aggódj ők sem lesznek kigyúrva, a legtöbb megunja pár hónap után, vagy esetleg 1 év után, étrendjük sincs, szarul is edz a legtöbb, azt gondolják, hogy jó edzéstervek vannak fenn a neten (miközben csak 1-2%-uk a jó), szóval nem lesznek azok kigyúrva, izmosabbak lesznek mintha nem edzenének de ennyi, ha abbahagyták vissza is esnek, hatalmas kitartás kell ahhoz hogy valaki kihozza magából a genetikai maxot.

A kérdésre válaszolva, igen, járok kondiba.

18/F

6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hol laksz te, de elég érdekes réteg-közösségben élhetsz, ugyanis ezt egyáltalán nem tapasztalom sem itt, sem máshol.

Egyébként nem járok kondiba. Sportolok rendszeresen, de a kondis dolgok nem az én világom. Meg azt a már egészségtelenül mű "testépítő izomzatot" elérni sem célom.

2017. márc. 18. 22:29
 7/11 anonim ***** válasza:
97%

16 éves korom óta, szal két éve járok kondiba. Kezdtem azzal hogy 15 kilót lefogytam, azóta izmot építek. A baráti társaságom fele kondizik vagy végez fizikailag megerőltető sportot pl. amcsifoci.

Nem tudom hogy ez egy új divat az ifjúság körében, vagy a XXI. században visszatért az esztétikus testkultúra, de az utóbbira tippelek. Én azért edzem, hogy fejlesszem magam, a testem kondival az elmém pedig olvasással, művelődéssel, érdemi vitákkal intelligens emberekkel. Mindkettőt szeretem csinálni és egyáltalán nincs nagy arcom tőle. Szerintem nem szabadna egy embernek úgy megöregednie, hogy sosem látta a testét csúcsformájában.

2017. márc. 18. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

" Meg azt a már egészségtelenül mű "testépítő izomzatot" elérni sem célom."

Tanulj biológiát és nem mondasz ilyeneket.

2017. márc. 18. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen,en is jarok(lany vagyok). Nem erdekel,hogy divat-e vagy sem,de borzasztoan jo erzes ugy belenezni a tukorbe,hogy tetszik az alakom. Vekony vagyok,de kockas a hasam,formas a fenekem es izmos a karom. Ez sok magabiztossagot,onbizalmat ad,illetve legalabb valami ertelmes hobbim van.
2017. márc. 19. 00:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is járok. Nem feltétlen csak divat, hanem a társadalom mindenkitől azt követeli, hogy szép legyen, mert különben nem kell az ellenkező nemnek. Kényszeríti az embereket. Nyilván nem mindig erről van szó, de ezért jár szinte mindenki.
2017. márc. 19. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!