Ti jártok kondiba?
Azt vettem észre, hogy a korombeliek (15-20) közül egyszerűen MINDENKI, túlzás nélkül 1-2 embert kivéve, MINDENKI jár konditerembe.
Nekem egyszerűen nincs pénzem, sem kitartásom, sem motivációm, hogy elkezdjek edzeni, én ezt bevallom, de lassan már gáznak érzem, hogy mindenki Scitec-es shakerrel járkál az iskolában és szinte 0-24-ben az a téma, hogy ki mennyit nyom és milyen fehérjét fogyaszt, én pedig egyszerűen nem tudok érdeklődni az ilyen dolgok iránt. A lányok nagy része is már jár edzeni, lassan tényleg én leszek az egyetlen, aki nincs kigyúrva.
Ti jártok kondiba? Vagy ez csak úgymond divat most a korombelieknél?
17/F
Én járok, de nem a shaker meg a por teszi ki az életem felét
A sport miatt megyek el, mert szeretem, mást is sportolok
17/f
Én is igy vettem észre, hogy mostanában mindenki kondizni jár :/ Mondjuk nekem nem lenne probléma az ára, mert a sulimban van konditerem és ott ingyen és bérmentve lehet edzeni bármelyik délután..Csak más kérdés, hogy nem tudnék utána lezuhanyozni és nem akarok úgy hazabuszozni, hogy tiszta izzadtságszagom van :S Meg amúgy is utálok mindenféle testmozgást, szóval soha az életben nem visz rá a lélek, hogy én elmenjek kondizni, annyi szent :D
Egyik barátnőm is vett egyébként kondibérletet, de csak a futógépre szokott felmenni :"D Nem értem, ennek konkrétan mi értelme van, amikor ingyen bármikor /jó, nem pont bármikor, pl. ebben az esős időben épp nem, de kondizni se minden nap kell menni/ lemehet az utcára is futni, ahol még friss levegőn is van..Na mindegy, ők tudják :)
a csóróknak ott a fegyencedzés.
szóval nincs kibúvó.
viszont az tényleg igaz amit írsz,hogy scitec fehérje meg minden lófa-sz szükségtelen kiegészítőt megvesznek,amikor még étrendjük sincs.
vagyis a tető már kész,de a ház alapja meg oldala meg sehol effektus.
ez a része tényleg butaság,tudatlanság.
Ne aggódj ők sem lesznek kigyúrva, a legtöbb megunja pár hónap után, vagy esetleg 1 év után, étrendjük sincs, szarul is edz a legtöbb, azt gondolják, hogy jó edzéstervek vannak fenn a neten (miközben csak 1-2%-uk a jó), szóval nem lesznek azok kigyúrva, izmosabbak lesznek mintha nem edzenének de ennyi, ha abbahagyták vissza is esnek, hatalmas kitartás kell ahhoz hogy valaki kihozza magából a genetikai maxot.
A kérdésre válaszolva, igen, járok kondiba.
18/F
Nem tudom, hol laksz te, de elég érdekes réteg-közösségben élhetsz, ugyanis ezt egyáltalán nem tapasztalom sem itt, sem máshol.
Egyébként nem járok kondiba. Sportolok rendszeresen, de a kondis dolgok nem az én világom. Meg azt a már egészségtelenül mű "testépítő izomzatot" elérni sem célom.
16 éves korom óta, szal két éve járok kondiba. Kezdtem azzal hogy 15 kilót lefogytam, azóta izmot építek. A baráti társaságom fele kondizik vagy végez fizikailag megerőltető sportot pl. amcsifoci.
Nem tudom hogy ez egy új divat az ifjúság körében, vagy a XXI. században visszatért az esztétikus testkultúra, de az utóbbira tippelek. Én azért edzem, hogy fejlesszem magam, a testem kondival az elmém pedig olvasással, művelődéssel, érdemi vitákkal intelligens emberekkel. Mindkettőt szeretem csinálni és egyáltalán nincs nagy arcom tőle. Szerintem nem szabadna egy embernek úgy megöregednie, hogy sosem látta a testét csúcsformájában.
" Meg azt a már egészségtelenül mű "testépítő izomzatot" elérni sem célom."
Tanulj biológiát és nem mondasz ilyeneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!