Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Emberek, akik pszichiáterhez...

Emberek, akik pszichiáterhez jártok! Mennyi idő alatt éreztétek a változást, már ha volt egyáltalán?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég kezdtem járni, de nem tudok megbízni benne.
2017. febr. 28. 15:12
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Én 2016-ban jártam. De 2017-ben nem voltam és nem is tervezem, hogy újra megyek a pszichiáteremhez. Bár engem sokan elmebetegnek tartanak, de nem érzem úgy, hogy nekem oda kéne járnom. Továbbá semmivel se éreztem magam jobban, ameddig oda jártam és ameddig gyógyszereket szedtem. Már a gyógyszert se szedem és most gyógyszer nélkül érzem magam kicsit jobban.
2017. febr. 28. 15:27
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk engem tavaly köteleztek, hogy kezdjek el járni, sőt még igazságügyi elme szakértőhöz is elküldött a rendőrség. Azért küldtek el, mert egy munkahelyemen életveszélyen belezéssel, feldarabolással fenyítettem meg az egyik kolléga nőt és ezért többen a mai napig nem tartanak engem normálisnak.
2017. febr. 28. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem csodálom, hogy nem tartanak :-)
2017. febr. 28. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
4%

"Gyógyszer"

Ha segítség kell, írj rám s segítek. Ne járj pszichiáterhez. Csak azért vannak, mert pszichológusok semmitérőek.

2017. febr. 28. 15:39
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Nekem mindegy minek tartasz engem hármaska, mert én normális vagyok, egészen addig, ameddig mások békén hagynak. A kolléga nőmet azért fenyegettem meg, mert beképzelt, flemgma, szemtelen, főnököt játszó kis k.u.r.v.a. volt és ő ezt érdemelte meg.
2017. febr. 28. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
5. Benned szimplán empátiahiány és egoizmus van.
2017. febr. 28. 16:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Keress másikat, akihez elöször jártam gáz volt, én sem bíztam benne, ráadásul zakkantabb volt mint a legtöbb kezeltje, a második tök szimpi empatikus kedves jó szakember volt.
2017. febr. 28. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Én empatikus vagyok és utálom az egoistákat, a kolléga nőm volt egoista.
2017. febr. 28. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok a normális és senki más!
2017. márc. 1. 07:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!