Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rettegek a tesióráktól!...

Rettegek a tesióráktól! Azokon a napokon mikor tesióra van éhgyomorra hányok reggelente, meg pánikrohamom van. Mivel segíthetek ezen?

Figyelt kérdés

A lényeg:

Járok kondizni rendszeresen, voltam már többször is fekve nyomó diákolimpián, mindig az első négyben voltam benne, jól teljesítek. Ennek ellenére a k***g tanár meg olyanokkal piszkál hogy soha nem fog tudni focizni a gyerekem, meg ilyenek ha én nem tesizek... Fizikai erőnlétem remek, nem vagyok túlsúlyos, de az önbizalmam a padlón, méghozzá teljesen. Bukfenc, gerenda, talajgyakorlat, négyütemű? Ugyan... Ilyenekre NEM VAGYOK HAJLANDÓ!!! Már ott tartok hogy eltöröm valamimet hogy hagyjon békén, mert gy utál engem, hogy mit szokott csinálni? Na mit? Úgy kivételez ahogy csak lehet... Órák előtt több tucat diák előtt akik esetleg nem osztálytársaim jó hangosan mondja hogy ha megint nem csinálom meg mert félek/lusta vagyok akkor megbuktat meg ilyenek. Örökké megaláz. Ha egyszerre 4 ember csinál egy felmérést, és én következek, én egyedül csinálom, mert mindig kiemel a tömegből. Már nem is köszön nekem úgy utál. Nem tudom miért, de nem is izgat. Múltkor egy +roh*djál meg" kifejezéssel otthagytam őt is meg a szemét óráját is és hazajöttem. Elegem van belőle, de az egész osztály gyűlöli. Mit lehet ezzel tenni?

2017. márc. 16. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Elég nagy gyökér vagy, nem csodálkozok, hogy b*szogat tanár.
2017. márc. 16. 14:02
 12/19 anonim válasza:
Szerintem ha valamit mondd hogy csináld meg egyedül menj oda csináld meg és ne mondj neki semmit! Tegyél úgy mintha nem izgatna
2017. márc. 16. 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Hányévesek vagytok? Lehet teszi az agyát a lányok előtt.

Konfrontálnád egy ilyen beszólással, hogy "ne tegye az agyát a lányoknak" mennyire durván befeszülne, te jó ég. :D

Ilyet mondanál neki, szerintem forgolódna az ágyában aznap este.

Egyszerre lenne marhakínos, nem kezdhetne el magyarázkodni, mert azzal még nagyobb figyelmet szentelne a dolognak. Plusz egy felnőtt férfinak marhagáz, ha diáklányokkal foglalkozik. A hangnemed is felkavarná, mert ha egy tanár nem kap elég tiszteletet valakitől, akkor mindig megnyomja a vészjelzőt.

Szerintem onnantól undorodna a látványodtól is, ha ilyet tényleg ráküldenél.

2017. márc. 17. 00:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Ciki, mert nő... De amúgy nagoyn jó ötlet. Azon filóztam hogy két fuck you kézjelzéssel michael jackson módra hátrafelé kitáncolok a teremből ha piszkál... Na?
2017. márc. 17. 17:05
 15/19 mikokka válasza:

Ez egy embert próbáló helyzet, valószínűleg én is a távolmaradást választanám a békesség kedvéért.

egyéb ötletem:

1. De lehet, hogy a lányok akik előtt cikiz, azok is érzik az ügy igazságtalan voltát, és lehet, hogy melleted állnak, csak ezt nekik nem "illik" kimutatni.

2. ha bátor vagy belemenni tovább ezekbe a helyzetekbe, fogd fel mint egy "katonaságot", ami ma már nincs, de nemrég még az egész Magyarország fiúinak életét keserítette meg a seregben szerzett kifejezetten szemétkedő, provokatív magalázó helyzetek sokasága.

3. Imádkozz, hogy jövőre más legyen a tesitanárod.

2017. márc. 27. 09:51
 16/19 anonim ***** válasza:
#14 pont az ilyen stílus miatt bánik veled úgy, ahogy.
2017. márc. 27. 10:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért abban egészen biztos vagyok, hogy előzménye is van a dolognak, meghallgatnám a másik felet is.
2017. márc. 27. 10:47
 18/19 anonim válasza:

Figyu, nem tudom, hány éves vagy, de:

-Ha fiatalabb, lehet, hogy bejössz neki, de mivel nem tud mit kezdeni veled, baszogat.

-Minden tanárnak van kevence és utáltja, ez ellen sem tudsz tenni semmit.

Menj el csontkovácshoz, kérj a körzetisedtől beutalót, mondd, h roszul estél, fáj a hátad, és elmennél megnézetni, vagy mittudomén. Nekem el van csúszva a porc a nyakamban, piti dolog, attól még futni tudok, de ezzel irattam ki teljes felmentést a dokinál :) Mivel betonon futottunk, és nem akartam tönkrevágni a térdemet (amúgy én is sportolok), így megmondtam a csontkovácsnak, h adjon TELJES felmentést, ne részlegeset, elmagyaráztam neki a dolgot, h ez van, megértette és kiírt... meg el is hitte, mert látta, hogy sportolok a testemen. Szóval ezt próbáld meg. Vagy esetleg még neurológus, ott meg azt kell habiszizni, hogy fáj a fejed az ugrabugrától-bukfencezéstől. Más nem jut eszembe.

2017. márc. 28. 11:15
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem írtad hány éves vagy. De amint látod az élet nem habostorta! vannak hiearhiák, amiket nem kívánságmúsot tudomásul venni. Iratkozz át másik suliba, de ott se te mondod meg hogy mi legyen az órán. Nem a farka csóválja a kutyát! Sok bajod lesz még az életben ha ezt a mentalitást folytatod!
2017. ápr. 9. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!