Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetértetek-e az állítással,...

Egyetértetek-e az állítással, hogy a túl kedves emberek képesek az egyik végletből a másikba esni?

Figyelt kérdés
Vagyis,aki túl kedves az tud nagyon aljas is lenni.Inkább a kedveskedő embereket favorizáljátok jobban vagy az elsőre mogorvának tűnőket?Akiket ha jobban megismerünk rendesebbek,korrektebbek hosszútávon mint a mézes-mázos álarcot viselők.

2017. márc. 16. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9-es vagyok.. pontosan..ő idegenekkel nagyon kedves..az a hízelgő sunyi fajta ..aztán kiderült miért volt a kapcsolat elején mézesmázos a stílusa.. valójában unta a beszélgetéseket.csak nem akart bunkó lenni és letenni a telefont..ezt palástolta ezzel a viselkedésével..én méltányoltam volna az őszinteséget.. legalább tudtam volna hányadán állunk.. passzív -agresszív kommunikációt alkalmazott a kapcsolat alatt .. beszólogatások, megjegyzések amik személyes jellegűek.. kontrollálás, ellenőrizgetés.. egy ígéretét se tartotta be viszont.. kihasznál másokat..voltak akiket a hátuk mögött kibeszélt.. családtagjai.. felelősséget nem vállal a tetteiért, gyáva alak.. az kiderült róla..ha valamire megkértem azt ugráltatásnak vette..csak játszott, szórakozott sajnos..nagy manipulátor
2023. márc. 18. 12:22
 12/13 anonim ***** válasza:
elkényeztetett alak mindent ráhagytak a szülei gyerekkorában..aztán ilyenné vált..ilyenre nem lehet számítani.. megbízhatatlan volt.. ígérgette milyen komolyan gondolja velem..aztán rá egy hónapra már utazott volna el nélkülem..tróger viselkedés
2023. márc. 18. 12:24
 13/13 A kérdező kommentje:

11,12-es jo hogy megszabadultal tole!

Sajnos ezek a dolgok mindenfele kapcsolatban elofordulnak en akkor barati kapcsolatrol mintaztam de most is aktualis mas szereplokkel.

Az tenyleg durva hogy unja a beszelgetest es mezes- mazas modorral kompenzalja.Ilyenkor tenyleg jobb az oszinteseg persze nem ugy hogy unlak,unalmas veled a beszelgetes de szimpla megmondhazna bocs,de ugy erzem nem passzolunk,folytassuk inkabb kulon.Hany olyan helyzet lehet az eletben hogy masok unatkoznak a tarsasagunkban es megjatsszak azt?? Ez felhaborito.Ha valakivel nem akarok annyira kozeli kapcsolatot akkor nem hitetem el vele hogy a szerelmem,baratom,stb.Csak az ilyenek gyavak ezt bevallani mert van valami erdekuk...meg ugye jon a nagy szoveg nem akarom megbantani a masikat...es pont az ilyen jellegu viselkedessel bantjak meg! Mert ha megmondja akkor rovid tavon faj,de ha hosszutavon ezt csinalja azzal lelkileg felkavarja a masikat es ez nagyon alattomos!

2023. márc. 18. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!