Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyetértetek-e az állítással,...

Egyetértetek-e az állítással, hogy a túl kedves emberek képesek az egyik végletből a másikba esni?

Figyelt kérdés
Vagyis,aki túl kedves az tud nagyon aljas is lenni.Inkább a kedveskedő embereket favorizáljátok jobban vagy az elsőre mogorvának tűnőket?Akiket ha jobban megismerünk rendesebbek,korrektebbek hosszútávon mint a mézes-mázos álarcot viselők.

2017. márc. 16. 11:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%

nem

de az lehetséges, hogy sokan mézes-mázas álarcot húznak, hogy átverjenek!

24F

2017. márc. 16. 11:45
 2/13 anonim ***** válasza:
86%
Inkább úgy van ez hogy akik kedvesek másokkal, azokat ha megbántják az aljas emberek, utána kedvesből át kezdenek csúszni a másik végletbe.
2017. márc. 16. 11:48
 3/13 anonim ***** válasza:
79%
Az első benyomás nagyon ritkán elég ahhoz, hogy valaki személyiségét megítéld.
2017. márc. 16. 11:49
 4/13 A kérdező kommentje:
2-es: Igen,lehetséges csak sokszor ártatlan embereket is megbántanak cinikusak,kétszinüek velük ok nélkül és ezzel kockára tesznek jó emberi kapcsolatokat,eljátsszák mások bizalmát,nem adják meg a tiszetletet ami kijár.Talán a szemétkedő hajlamukat lekellene,hogy győzzék.
2017. márc. 16. 11:52
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
A 2-esnek van igaza. Engem túl sokat bántottak, a kedvességem miatt tönkrevágták az idegrendszerem. Úgy gondoltam, ezt nem hagyhatom tovább, ezért átmentem gonoszba.
2017. márc. 16. 12:41
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Azért érthető ha valakit túl sokan bántottak egy idő után mindenkiben a rosszat kezdi el látni.

Egyébként minden ember tud aljas lenni, csak akit alapvetően kedvesnek ismernek arról kevésbé gondolják azt hogy ilyen.

2017. márc. 16. 13:51
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkiben van jó és rossz, de ez leginkább személyiség kérdése. Én hangulat embernek mondanám magam, ha olyan kedvem van, meg sem szólalok vagy éppen máskor beszélni van kedvem. A szenvedélyes emberekre jellemzöbb ez inkább szerintem.
2017. márc. 17. 07:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Valakire igaz a kérdésed és valakire nem. Vannak gonosz kedves emberek, de vannak valóban kedves és jó szándékú emberek.
2017. márc. 18. 14:09
 9/13 anonim ***** válasza:
az exem az ilyen volt.. eleinte kedves volt a telefonban mézesmázos aztán jöttek a bántó csipkelődő megjegyzések.. kétszínű alak sajnos..
2023. febr. 12. 10:52
 10/13 A kérdező kommentje:
9-es jol irod a ketszinu ember viselkedik igy azert is esik vegletekbe mert ketszinu.Aki hatarozott ha hibat vet vagy meggondolatlanul szol vallalja erte a felelosseget nem hagyja szo nelkul a dolgot vagy nem keres kifogasokat
2023. febr. 12. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!