Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Melyik embertípus taszít...

Melyik embertípus taszít téged a legjobban?

Figyelt kérdés

Engem a nagydarab, Mercivel, Audival meg BMW-vel mászkáló alakok, akik mindenkit tegeznek maguk körül, süt belőlük az "értelem" és legtöbbször hamburgert meg pizzát zabálnak.

Aztán ottvannak még a buta pincérlányok meg a recepciós szöszik akik hát nem egy jogi egyetemet végeztek el...

Szóval összességében a butákat nem bírom.

Téged melyik embertípus taszít?

2017. márc. 15. 10:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%
Az önsajnáltató rinyagépek és az arrogáns, korlátolt, csőlátású ostobák. De még ide sorolhatnám az általánosító, erőszakos idiótákat is, akik azt hiszik, az ő szubjektív véleményük valamiféle univerzális igazság és ennek megfelelően próbálják lenyomni mindenki torkán. Szerintem most felsoroltam a fél Gyakorit.. :)
2017. márc. 15. 11:24
 12/25 anonim ***** válasza:
Mindegyik.
2017. márc. 15. 11:28
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Aki mindenkivel az első pillanatól "öribarik", cukimukik, mindenkinek "pusziii"-val köszön, függetlenül attól, hogy a legbensőbb kapcsolatban állnak, vagy akkor látják egymást először.
2017. márc. 15. 11:49
 14/25 anonim válasza:
65%

Az összes Fideszes arrogáns gyöker!

Agyon tudnám rugdosni őket!

Sőt még a belüket is kitaposnàm!

2017. márc. 15. 11:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Az álszent, képmutató emberek, akik a szemedbe hizelegenek meg nyaliznak,burkoltan befelelgetnek, a hátad mögött meg beléd rúgnak és ki tudja másoknak mit mondanak rólad
2017. márc. 15. 12:15
 16/25 anonim válasza:
Engem az összes ember. Kivéve azok akik olyanok mint én.
2017. márc. 15. 12:49
 17/25 anonim ***** válasza:
A harsány, aki mindig a világ közepe akar lenni.
2017. márc. 15. 12:59
 18/25 anonim ***** válasza:
A kétszínű, jópofizó emberek, akik a saját kisebbségi komplexusukoat akarják kompenzálni mások cseszegetésével, azokat, akiket csak az előítéletesség és a gyűlölködás hajt, a felszínes embereket, akiknek már fogalmuk sincs arról, hogy milyen mély érzelmeket táplálni valaki iránt, semmit nem vesznek komolyan, illetve az ostobákat, akik osztják az észt, vagy azokat, akik nem fogadják el, ha egy szituációban nincs igazuk
2017. márc. 15. 13:47
 19/25 anonim ***** válasza:
A középiskolai bully, aki attól érzi menőnek magát, hogy másokat cseszeget.
2017. márc. 15. 14:30
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Akik másokat ok nélkül bántanak, bántalmaznak. Akár szóban, akár tettekben.
2017. márc. 15. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!