Szerintetek melyik a legjobb embertípus?
Figyelt kérdés
Személyiségteszt alapján2016. ápr. 13. 21:01
1/17 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy "legjobb" embertípus. Eleve mindenki más, nem jellemzőek a tiszta kategóriák, a mai személyiségtesztek is inkább dimenziókban gondolkodnak, és nem típusokban, így számtalan kombináció van. Mindenkinek megvannak az erősségei és gyengeségei, minden személyiségnek megvan az előnye és a hátránya is.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Úgy értem hogy pl. ESFP vagy INTP. Tudom hogy így nem lehet megmondani de ha választani kéne?
2016. ápr. 13. 21:12
5/17 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb. Egyrészt, mert minden személyiségtípusnak megvan a pozitív és a negatív oldala is. Másrészt ez csak viszonyítás kérdése. Egy introvertált (melankolikus vagy flegmatikus) általában egy másik introvertálttal találja meg a közös hangot, tehát számukra az a legjobb. Egy extrovertált (szangvinikus, kolerikus) pedig egy szintén extrovertált személyiségűvel tölt el szívesen időt, tehát számukra az az ideális (nyilván vannak kivételek).
6/17 anonim válasza:
Nyugi már, tudjuk, hogy nincs legjobb, tudjuk, hogy minden ember egyenlő, meg világbéke, meg minden. Letudtuk a kötelezőt, most mindenki megmondhatja, kit kedvel :D
Részemről INTJ és INFJ. Az ENTJ-t is bírom, csak hosszú távon nem jövök ki vele.
7/17 anonim válasza:
Nekem a GT2315 és GTX2360-as jött be. Többi tipus semmire nem jó.
8/17 anonim válasza:
Legjobb nincsen. A véleményemet tudom elmondani, és nekem INTJ-ként az ENTP-k a szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!