Szerintetek melyik a legjobb embertípus?
Az egész egy baromság,nincsenek embertípusok.Legalábbis ilyen formában nem,mint az az imbt-s teszt
nekem egyszer INFJ jött ki,máskor ISTP.és nekem azok tetszettek a leírás alapján.úgyhogy szerintem azok a legjobbak.kb.a negyed szöveg volt igaz rám mindegyikből amúgy.xD
Nem lehet olyat mondani, hogy legjobb, csak hogy valaki számára a legszimpatikusabb.
Számomra az INTP/INFP-k azok.
Azt tudom hogy én az ExTP-kel jövök ki a legjobban. Én is egy ENTP vagyok.
De szerintem mindegyik személyiségjegyneek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Például nem lehet mindenki extovertált, és igenis szükség van érzelmesebb emberekre.
Szeretem még az ESFJ/ISFJ-ket is, egyik legjobb barátnőm is az és nem ismerek nála jobb embert. Szóval nehéz megmondani. Azt tudom, hogy introvertált F-ek nekem néha túl sokak. :D nem az ő hibájuk, csak nem értem meg őket.
Az egész egy nagy hülyeség. Én kitöltöttem és INTP jött ki. A barátnőm szerint INFP vagyok. Lefogadom, ha mégegyszer megcsinálom, már más lesz XD
Egyébként nekem semelyik sem szimpatikus. Ez alapján aztán felesleges eldöntögetni, hogy ki milyen ember, mert attól még hogy valaki mittomén ESFJ mégis lehet hülye állat. Na ennyi, jól meg van fogalmazva, kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!