Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek melyik a legjobb...

Szerintetek melyik a legjobb embertípus?

Figyelt kérdés
Személyiségteszt alapján
2016. ápr. 13. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az egész egy baromság,nincsenek embertípusok.Legalábbis ilyen formában nem,mint az az imbt-s teszt

nekem egyszer INFJ jött ki,máskor ISTP.és nekem azok tetszettek a leírás alapján.úgyhogy szerintem azok a legjobbak.kb.a negyed szöveg volt igaz rám mindegyikből amúgy.xD

2016. ápr. 13. 22:13
 12/17 anonim ***** válasza:
INFP & INFJ, és nem csak azért mert az utóbbi vagyok, hanem mert...ja de :d Azért mert az utóbbi vagyok, és a saját értékrendemben, világnézetemben nekem ők a legszimpatikusabbak.
2016. ápr. 13. 22:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyébként költözik az oldal, így aki most kezdené felfedezni, az nem fogja tudni kitölteni és nem váltja meg a világot.
2016. ápr. 13. 22:18
 14/17 elwera ***** válasza:
szangvinikus jó, mert tud szórakoztatni
2016. ápr. 13. 22:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem lehet olyat mondani, hogy legjobb, csak hogy valaki számára a legszimpatikusabb.

Számomra az INTP/INFP-k azok.

2016. ápr. 13. 22:47
 16/17 anonim ***** válasza:

Azt tudom hogy én az ExTP-kel jövök ki a legjobban. Én is egy ENTP vagyok.

De szerintem mindegyik személyiségjegyneek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Például nem lehet mindenki extovertált, és igenis szükség van érzelmesebb emberekre.

Szeretem még az ESFJ/ISFJ-ket is, egyik legjobb barátnőm is az és nem ismerek nála jobb embert. Szóval nehéz megmondani. Azt tudom, hogy introvertált F-ek nekem néha túl sokak. :D nem az ő hibájuk, csak nem értem meg őket.

2016. ápr. 13. 23:21
 17/17 anonim ***** válasza:

Az egész egy nagy hülyeség. Én kitöltöttem és INTP jött ki. A barátnőm szerint INFP vagyok. Lefogadom, ha mégegyszer megcsinálom, már más lesz XD

Egyébként nekem semelyik sem szimpatikus. Ez alapján aztán felesleges eldöntögetni, hogy ki milyen ember, mert attól még hogy valaki mittomén ESFJ mégis lehet hülye állat. Na ennyi, jól meg van fogalmazva, kész.

2016. ápr. 14. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!