A legjobb baratnom folyton iranyit. Mit tegyek?
Születésnapján aztmondta nem is akar hallani a baratnoimrol mert feltekeny lesz..ha talalkozok valamelyikkel vagy csetelek veluk..titokba kell tartanom mindent...de bezzeg akkor enis lehetnek feltekeny..
Meg a buszt megvarom vele mindig de mar abbol is elegem van hogy 30 percig allok a semmiert es kozbe le is sz.r...meg kedvem sincs hozza..ha meg mondom hogy megyek aztmondja:nem!,meg ne menj lecci.
Mi vagyok en?De o meg se varta velem a rajzszakkort hanem szepen elment a baratnojevel..es egyszer azt hazudta hogy felhivta az anyja azert nem vart meg..aztan masik baratnom mondta hogy nem igaz mert egy fiuval ment el.
Meg mindig az o baratnoivel vagyunk akiket nem is birok es mindig az van amit o akar..
Ha meg en csinalom ezt vele megvan sertodve..
Mit tegyek??hogy adjan neki vissza ezeket??mit mondjak hogy ne keljen a buszmegbe maradnom??enis sz.rjam le neha es menjek a baratnoimhez mintha levego lenne?es arra gondoltam hogy nem titkolom hol vagyok es kivel..ez van fogadja el nem az anyam..tele vagyok vele es elnezest az ekezetekert telefonrol vagyok.
Koszonom! 14/L
Ui.:csinalt egy baratnok csoportot amibe be se vett.
Meg ha ottvannak a buszmegbe a baratnoi lesar es ha aztmondom megyek akkor csak annyit mondd:oke szia
Ha meg egyedul vagyunk:neeee
Idegbajt kapok-.-
Megszakítod a barátságot, sokkal több a rossz benne ami jó, mint ahogy leírod. Vannak más barátaid.
Egyéb kérdés?
Hát..ahhoz elég gyáva vagyok sajnos -.-
De megfogadtam ha lesz olyan veszekedés féleség amivel ő is tisztába van megszakítom.
Mert ezekről nem nagyon beszéltem neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!