Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legjobb baratnom folyton...

A legjobb baratnom folyton iranyit. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Születésnapján aztmondta nem is akar hallani a baratnoimrol mert feltekeny lesz..ha talalkozok valamelyikkel vagy csetelek veluk..titokba kell tartanom mindent...de bezzeg akkor enis lehetnek feltekeny..

Meg a buszt megvarom vele mindig de mar abbol is elegem van hogy 30 percig allok a semmiert es kozbe le is sz.r...meg kedvem sincs hozza..ha meg mondom hogy megyek aztmondja:nem!,meg ne menj lecci.

Mi vagyok en?De o meg se varta velem a rajzszakkort hanem szepen elment a baratnojevel..es egyszer azt hazudta hogy felhivta az anyja azert nem vart meg..aztan masik baratnom mondta hogy nem igaz mert egy fiuval ment el.

Meg mindig az o baratnoivel vagyunk akiket nem is birok es mindig az van amit o akar..

Ha meg en csinalom ezt vele megvan sertodve..

Mit tegyek??hogy adjan neki vissza ezeket??mit mondjak hogy ne keljen a buszmegbe maradnom??enis sz.rjam le neha es menjek a baratnoimhez mintha levego lenne?es arra gondoltam hogy nem titkolom hol vagyok es kivel..ez van fogadja el nem az anyam..tele vagyok vele es elnezest az ekezetekert telefonrol vagyok.

Koszonom! 14/L

2016. márc. 31. 21:31
 1/4 A kérdező kommentje:

Ui.:csinalt egy baratnok csoportot amibe be se vett.

Meg ha ottvannak a buszmegbe a baratnoi lesar es ha aztmondom megyek akkor csak annyit mondd:oke szia

Ha meg egyedul vagyunk:neeee

Idegbajt kapok-.-

2016. márc. 31. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Megszakítod a barátságot, sokkal több a rossz benne ami jó, mint ahogy leírod. Vannak más barátaid.

Egyéb kérdés?

2016. márc. 31. 21:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Hát..ahhoz elég gyáva vagyok sajnos -.-

De megfogadtam ha lesz olyan veszekedés féleség amivel ő is tisztába van megszakítom.

Mert ezekről nem nagyon beszéltem neki

2016. márc. 31. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Embereld meg magad és vágd ki a p*icsába. Az ilyen nem barát, hanem pióca.
2016. márc. 31. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!