Nektek milyen furcsa szokásitok vannak?
Hali!
Csak kíváncsiságból kérdezem,hogy milyen furcsa szokásaitok/dolgaitok vannak?
Ha szorongok vagy ideges vagyok tépkedem, birizgálom a szemöldökömet. Szép ívű szemöldököm lenne és sajnos ez nagyon nem jó szokás, megritkítja.
Sokáig azt hittem csak én csinálom ezt a dolgot, de utánaolvastam és állítólag nem ritka szokás szorongós emberek körében.
Körömrágás nekem is volt, de kiskoromban leszoktattak róla,
beijesztettek, hogy vakbélgyulladásom lesz tőle (nem nyeltem le pedig).
Amikor filmtablettát kell lenyelnem, beveszem a számba, szétharapom, és csak uténa nyelem le.
Néha elkezdem kaparni a fogínyem,aztán felitatom a vért a pulóverem ujjával.
Amikor olvasok egy könyvet, azt számolgatom benne, hogy egy mondat hány tagmondatból áll.
A levesek előtt mondig megiszok egy pohár vízet (ne kérdezzétek miért... :D)
Ezt már írtam valahol: Nem bírom ki ha gyűrött az ágylepedő. Néha éjjszaka fel is kelek megigazítani.
Volt olyan is, hogy szex közben megálltunk emiatt :D...
Régebben úgy ittam a csésze kávémat, hogy egy kis csomag Nescafe-vel ízesítettem (ez a 3 in 1 instant kv).
Régebben úgy ittam a csésze kávémat, hogy egy kis csomag Nescafe-vel ízesítettem (ez a 3 in 1 instant kv).
Én most is úgy iszom. :D
3. válaszoló vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!