Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen furcsa szokásito...

Nektek milyen furcsa szokásitok vannak?

Figyelt kérdés

Hali!

Csak kíváncsiságból kérdezem,hogy milyen furcsa szokásaitok/dolgaitok vannak?

2017. márc. 12. 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor gyógyszert kell lenyelnem, akkor előbb a folyadékot veszem a számba utána pedig a gyógyszert. Rossz szokás, de fordítva képtelen lennék lenyelni. Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy nagy úr a megszokás.🙂
2017. márc. 12. 15:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem a körömrágás, de az nem mondható másnak furcsa szokásnak, csak nekem az, mivel hogy most szoktam rá.:( Szerintem a sok idegeskedés teszi.:(
2017. márc. 12. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha szorongok vagy ideges vagyok tépkedem, birizgálom a szemöldökömet. Szép ívű szemöldököm lenne és sajnos ez nagyon nem jó szokás, megritkítja.

Sokáig azt hittem csak én csinálom ezt a dolgot, de utánaolvastam és állítólag nem ritka szokás szorongós emberek körében.

Körömrágás nekem is volt, de kiskoromban leszoktattak róla,

beijesztettek, hogy vakbélgyulladásom lesz tőle (nem nyeltem le pedig).

2017. márc. 12. 15:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor filmtablettát kell lenyelnem, beveszem a számba, szétharapom, és csak uténa nyelem le.

Néha elkezdem kaparni a fogínyem,aztán felitatom a vért a pulóverem ujjával.

Amikor olvasok egy könyvet, azt számolgatom benne, hogy egy mondat hány tagmondatból áll.

2017. márc. 12. 16:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ideges vagyok szétrágok egy radírt majd kiköpöm.
2017. márc. 12. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A levesek előtt mondig megiszok egy pohár vízet (ne kérdezzétek miért... :D)

Ezt már írtam valahol: Nem bírom ki ha gyűrött az ágylepedő. Néha éjjszaka fel is kelek megigazítani.

Volt olyan is, hogy szex közben megálltunk emiatt :D...

Régebben úgy ittam a csésze kávémat, hogy egy kis csomag Nescafe-vel ízesítettem (ez a 3 in 1 instant kv).

2017. márc. 12. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
A wc-n ülve kávézom és dohányzom reggelente.
2017. márc. 12. 19:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Régebben úgy ittam a csésze kávémat, hogy egy kis csomag Nescafe-vel ízesítettem (ez a 3 in 1 instant kv).

Én most is úgy iszom. :D

3. válaszoló vagyok

2017. márc. 14. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!