Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy hogy elegem...

Miért érzem úgy hogy elegem van már magamból?

Figyelt kérdés
Első sorban, megjátszom magam. Komolyan mindenki előtt, otthon, az iskolában, a "barátaim" előtt... Néha azt érzem hogy abba akarom hagyni ezt a megjátszást, aztán meg mégis folytatom. Mindenkinek folyton hazudnom kell, mert félek hogy az igazság, hogy is mondjam, nem tetszene nekik... Másod sorban pedig néha annyira átlátszó amit csinálok, mintha már kezdene megkopni az álarcom, de félek hogy nincs is igazi arc a maszk mögött.

2017. márc. 10. 22:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Hm, eléggé ismerős érzés.. :/ van kedved beszélgetni?
2017. márc. 10. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem is így ment. Álarcokat kerestem, hogy másoknak megfeleljek, míg azon kaptam magam, hogy legbelül üres értéktelen vagyok. Nem volt saját véleményem, ha meg igen akkor elég taszító és kritikus. Egyszer aztmondtam, hogy elég azótta válltoztattam, napról napra. Mindennek az alapja az az volt, hogy SENKINEK SEM KELL MEGFELELNAK CSAK IS MAGADNAK és a következő szabály az pedig ebből értetődik, CSAK AZT CSINÁLD AMIT SZERETSZ ÉS AMIT TE AKARSZ. Mélyedj el magadban azon, ki is vagy te mi a feladatod a mindennapokban és milyen célokat akarsz elérni az életben, ha ezekkel fogsz foglalkozni és hinni bennük akkor rövid időn belül már önmagában az életednek és annak fogsz örüllni, hogy te te vagy és képesvagy megvalósítani a dolgokat amikbenhiszel !
2017. márc. 12. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!