Elegem van magamból fősulira/egyetemre akarom menni de jelenleg túl hülye vagyok hozzá?
Nem tudok helyesen írni, néha fejben számolás se megy túl jól, hanyag vagyok, mindig az utolsó pillanatban csinálom meg azt amit el akarok érni és most is így van ez....
Hogyan legyek okos, szorgalmas és sikeres, potéretségiznem is kellene mert a matek és a német érettségim tragikus elégséges és egy fősulin biztos kinevetnének ha meglátnák vagy fel se vennének
Ha felvesznek nevetni már nem fognak. De ha kell a pont, akkor csináld meg újra.
Helyesen írni meg haverom se tud, mégis az évfolyam egyik legjobbja.
Olvass sokat, az fejleszti a helyesírást. Megjegyzem, ezerszer jobban írsz, mint a legtöbben itt... Vesszőt mondjuk egyet sem használsz, ez pedig elég idegesítő.
Azt pedig feltételezem, hogy a "pótérettségi" szót véletlenül írtad egy "t"-vel, mivel rögtön utána sikerült rendesen leírnod.
A hosszú ó-t azért használhatnád, és figyelj a vesszőkre.
Olvasás, olvasás, olvasás!!! Az fejleszti a helyesírás mellett az általános műveltségedet is.
Mindig ezzel a helyesírással zaklatlak engem!
ha egy két évvel ezelőtt írok ide, akkor tuti fara másztattok volna ugyanis akkor tragédia volt a helyesírássom a magyar tanár is mondta
El kell keserítselek: most is tragédia a helyesírásod, és most is falra mászunk tőle...
Szánalmas és elszomorító, hogy manapság ilyen helyesírással léteznek fiatalok, és még csak nem is szégyellik.
A műveletlenségedről teszel tanúbizonyságot minden egyes mondattal, amit leírsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!