Hogyan legyek érzéketlen?
Figyelt kérdés
Iskolában és otthon is csak a bántást, a gúnyolódást kapom. Nem kellek senkinek. Érzékeny vagyok, és egy-egy bántó megjegyzés évekig élénken megmarad bennem. Vidéken lakom, és kiskorú vagyok, ide vagyok "kötve", ebben a nyomasztó környezetben kell élnem, és úgy érzem, bele fogok őrülni, ha nem válok sürgősen érzéketlenné. Úgy irigylem azokat az embereket, akik semmit nem vesznek magukra, ha valaki sértegeti őket, csak jót röhögnek magukban. Csodálomőket. Hogy lehetnék én is ilyen?2017. márc. 8. 18:09
1/3 anonim válasza:
Miért bánt? Talán mert igaz? Biztos, hogy nem. Ha valami meg nem igaz, nem kell rajta megsértődni, megbántódni. Másik az, hogy szólj vissza, előbb-utóbb bántó leszel, és békénhagynak. Mellesleg csináld úgy, hogy vicces legyen, akkor még azon is nevethetsz, meg a társaid is. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, igazak. Ronda vagyok, és ezt rendszeresen megkapom. Értéktelen, szerethetetlen vagyok, ezen se tudok változtatni. Suliban én vagyok a gáz csaj, akivel ciki barátkozni. Ezekbe már beletörődtem, csak azt szeretném, hogy ne fájjon ennyire.
2017. márc. 8. 21:32
3/3 anonim válasza:
Én is ugyanezt kaptam általánosban végig. Végül az utolsó évet nem bírtam, és elmenekültem (azaz iskolát váltottam)
Nem tudtam érzéketlen lenni, mivel alapjáraton óriási szívem, és törékeny lelkem van, de szerintem ez jobb is így.
Szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy bírd ki. Fáj? Igen. De egy idő után automatikusan megtanulod, hogy ne légy gyenge osztálytársak előtt. Hány éved van még velük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!