Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire bízhat bennem a...

Mennyire bízhat bennem a lakótársam, hogy ha elmegy haza, akkor mindig bezárja a szobáját?

Figyelt kérdés
Ez lehet valami kényszerbetegség is akár, nem tudom hogy összefügg-e a kettő, de volt olyan hogy amikor pont hazajöttem, akkor is úgy jött ki a wc-ből hogy kulcsra volt zárva, pedig rajta kívül nem volt otthon senki.
2017. márc. 8. 16:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Megtudhatnánk esetleg konkrétabb dolgokat is?

Mit csinál, milyen egy átlagos napirendje?

Ugyanis én például 18 éves koromban, amikor lakótársakkal laktam, bejártam egyetemre minden nap rendesen, utána pedig otthon dolgoztam. Rendszeresen voltam kint a közös helységekben, jóban voltam a lakótársaimmal, ismertük egymás teljes életét. De amikor sok munkám volt (heti 5 napon), akkor magamra zártam az ajtót, mert még az is zavart volna, ha csak azért nyitnak rám, hogy szóljanak hogy egyek valamit!

A wc-ről pedig annyit, hogy én 18 éves szingli fiúként, három 21-22 éves szingli lánnyal laktam együtt. Akárhogyan is nézem, kellemetlen lett volna, ha rám nyitnak. Vagy akár én nyitok rájuk. Ugyanis egyikkel sem voltam "olyan" kapcsolatban, és nem is akartam olyanban lenni. Ezért az ilyen természetes dolgokat az ember egyedül akarja intézni!

2017. márc. 19. 12:22
 22/22 A kérdező kommentje:
#21 Ha itthon van akkor csak szinte csak számítógépes játékkal játszik a haverjaival, akikkel beszél is közben. Néha bemegy órára vagy elmegy ide-oda, néha főz valamit a konyhában heti 2-3-szor maximum. De ha otthon van akkor nem zárja be a szobaajtót csak ha elmegy. Furcsa ez nekem na mindegy, nem érdekel már, az előző lakótársaimnák sokkal jobb.
2017. márc. 19. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!