Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire bízhat bennem a...

Mennyire bízhat bennem a lakótársam, hogy ha elmegy haza, akkor mindig bezárja a szobáját?

Figyelt kérdés
Ez lehet valami kényszerbetegség is akár, nem tudom hogy összefügg-e a kettő, de volt olyan hogy amikor pont hazajöttem, akkor is úgy jött ki a wc-ből hogy kulcsra volt zárva, pedig rajta kívül nem volt otthon senki.
2017. márc. 8. 16:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ez nem bizalmatlanság. Naiv az aki nem zárja az ajtóját ha több emberrel lakik együtt. Bárkit fölhozhatsz akiket ő nem ismer azok pedig simán lopkodhatnak. Nem is arról van szó hogy értékes dolgai vannak hanem arról hogy senki se szereti ha a dolgai között kutakodnak mert sérti a magánszférát. A fürdő/wc bezárása pedig megszokásból van.
2017. márc. 8. 17:04
 12/22 anonim ***** válasza:
Elõfordulhat,hogy másokkal rossz volt a tapasztalata.Mennyi ideje laktok együtt?
2017. márc. 8. 17:05
 13/22 A kérdező kommentje:

#11 Soha nem hozok fel senkit, és nem is tervezek, de ha ilyen szituáció is lenne, nem tudom azt a szituációt elképzelni hogy szétlopkodjuk a szobáját. (???)

#12 A rossz tapasztalat lehet közre játszhat, mert az előző lakótársa egy külföldi, elég furcsa srác volt, én ő utána jöttem és decembertől vagyok itt.

2017. márc. 8. 17:09
 14/22 anonim ***** válasza:
#11 az is elég rossz ha a szobájába járkálnak mert sértő a magánszférájára nézve. Biztos van olyan haverod aki simán azt mondja hogy jajj kiváncsi vagyok erre a srácra/lányra nézzünk be hozzá egy kicsit.
2017. márc. 8. 17:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Nő vagy, hogy ilyenen filózol? Aki nem része a privát szférámnak az elől zárom, ennyi.
2017. márc. 8. 17:13
 16/22 A kérdező kommentje:
#15 Nem, nem vagyok nő.
2017. márc. 8. 17:16
 17/22 anonim ***** válasza:
Én, még itthon is kulcsra zárom a szobaajtót, mikor elmegyek. :D
2017. márc. 8. 18:58
 18/22 anonim ***** válasza:

#7 És mivan ha rádnyitnak a wc-n??? Ezeket a dolgokat én már kinőttem 10 éves koromban, szomorú hogy ennyien megmaradtak ezen a szinten még most is...

Jaj, megint egy ember, aki szerint kultúrált ember nyitott ajtónál sz.rik.

Magamből indulok ki, én nem akarok senkire sem rátörni vécézés közben. Ha az ajtó zárva van, ez nem is történhet meg. De te csak nyugodt kürtöld ki a világnak, hogy a tegnapi vacsi most jön ki belőled azon a bizonyos nyíláson. Amúgy csak mert te ilyen civilizálatlan vagy, nem kell másoknak is ilyennek lenniük.

2017. márc. 8. 19:18
 19/22 A kérdező kommentje:
Elmondom, hogy én ilyen, sőt rosszabb eset voltam mint ez a srác most. Lehet ezért tűnnek szembe ezek a dolgok, de úgy látom itt most sikeresen összegyűltek a hasonló kényszeres szokásokkal rendelkezők.
2017. márc. 8. 22:23
 20/22 anonim ***** válasza:
Tök felesleges foglalkoznod olyan ember életével, aki privát szférájától távol tart. Azzal hogy privát szféránkat zárjuk illetéktelenek elöl, őket is védjük, így nem kerülnek számukra (és számunkra) is kellemetlen szituációkba.
2017. márc. 9. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!