Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem érdekel semmi?

Miért nem érdekel semmi?

Figyelt kérdés

27 éves srác vagyok! Világ életemben nagyon érdeklődő voltam. Sok hobbim volt már/van is. Vannak barátaim, családom. Nem ért semmi trauma.

De! Az utobbi 1 hónapban abszolut semmi nem érdekel, semmi nem tud lekötni, munkahelyemen is csak gépiesen csinálom a dolgom. Ha hazaérek semmihez nincs kedvem, csak vagyok itthon, vegetálok. Kimozdulni sincs kedvem. Bármibe belekezdek, 2 perc alatt megunom.

Mitől lehet ez? Más is van így néha? Nem tudom mitől lettem ilyen és ez kezd aggasztani, mert egész életemben sosem éltem át ilyet.

2017. márc. 7. 18:35
 1/1 Fon válasza:
Szerintem minden ember életében van egy ilyen kicsit "depis" időszak,amikor semmihez sincs kedve. Ezen is túl kell lenni,mint a kamaszkoron.
2017. márc. 7. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!